Сряда носи само неприятности за 2 зодии. Настойчиви, спокойни и целеустремени в сряда, Овните имат шанс за реализация, а поведението днес на мнозина от Рак е двойнствено и се забелязва хитрост. Вижте какво ви очаква и вас!

ОВЕН
Настойчиви, спокойни и целеустремени в сряда, Овните имат шанс за реализация. Той е най-силно изразен при вашите срещи и контакти в обществото, на които трябва да се отнесете с по-голямо внимание към събеседниците си.

ТЕЛЕЦ


Вашите делови ангажименти в сряда ще бъдат успешни. Най-добри постижения може да имате в областта на финансите, както и да проведете ползотворни контакти. При взаимни действия със съдружници или партньори обстоятелствата да се диктуват от вас. Дръжте сметка не само за личния си успех. За някои от вас е възможно да получат радостна вест.

БЛИЗНАЦИ
Денят е успешен за вас, но щастието ви е променливо днес. Не във всички занимания може да очаквате ползотворно и безпрепятствено развитие. Най-важно е спокойно да гледате на нещата около вас и на служебните си ангажименти. Бъдете внимателни при работа с пари, възможно е да бъдете измамени.

РАК
Поведението днес на мнозина от Рак е двойнствено и се забелязва хитрост и стремеж към надмощие. Ако не засягате чужди интереси, в това няма нищо лошо, стремете се към рационални действия. Успехът днес се подчертава чрез личните ви усилия.

ЛЪВ
Лъвовете са сериозни в сряда и в много случаи действията им са смели. Явява се обаче един недостатък, който може много да ви навреди, а това е неточен поглед и правилна преценка при някои от делата ви. Не бива да разчитате на така наречените случайни възможности.

ДЕВА
С голяма острота днес ще възникнат проблеми във вашите делови ангажименти, които ще ви подскажат, че сега положението ви спрямо колеги, партньори или съдружници е неравностойно. Но това не означава, че трябва да заемете войнствени позиции. Бъдете гостоприемни според личната ви нагласа, но не проявявайте неразумна откритост.

ВЕЗНИ
Някои от вас ще бъдат зарадвани днес, ще триумфират като победители в деловия живот. Но това не се отнася за всички Везни, срещат се и такива, които ще имат много труден професионален ден. Както и да се поставят нещата, трябва да запазите самообладание и в никакъв случай да не стигате до конфликт с началниците ви.

СКОРПИОН
Сряда е обикновен ден, днес е възможно вашите способности да бъдат забелязани от хора, с които не поддържате тесни контакти, и това да създаде нови стимули за вас. С по-голяма търпимост трябва да се отнесете към работния ден и професионалните отношения. Възможно е в работата ви да възникне конфликт, от който много да се разгневите.

СТРЕЛЕЦ
Денят се характеризира с променливо настроение у Стрелците. Между радостта и тъгата разстоянието е голямо, но вие ще го преминавате без особена трудност. Не става въпрос само за деловия живот и ангажиментите ви в сряда, но и за личното отношение към околните. Контактът ви с приятели е положителният факт – ще получите добри известия.

КОЗИРОГ
Старателни сте, но действията ви предизвикват обратен ефект. Днес няма да липсват добри новини за вас и професионални успехи, както и подкрепата на влиятелни лица, ако имате нужда от тях. Въпреки това околните няма да ви приемат поради демонстрация на високомерие. Денят е успешен за обществени контакти в професионален план.

ВОДОЛЕЙ
Сряда е твърде резултатен ден за вас! За някои от Водолеите денят носи изключителна възможност да попаднат на удивителни находки. Това касае журналисти и хората на науката. Мнозина от вас ще имат изразителни контакти днес и едни нови условия за положителна реализация. Тя ще бъде от изключителна важност за претворяване на мечтите в дела. Ще се вслушват в думите ви, дори за нестандартни предложения.

РИБИ
Много от Рибите са си поставили високи задачи за изпълнение и те са напълно постижими. Сряда дава гаранции за това, особено при онези от вас, които сега ще контактуват с влиятелни лица. Такава помощ няма да ви бъде отказана, дори тя ще продължи в бъдеще. Положително развитие ще имат финансовите ви дела, които някои от вас вече са предприели. Мнозина ще бъдат зарадвани от съобщение или телефонно обаждане.