Овен
Днес ще трябва да действате бързо, енергично, за да докарате плана си до края. Звездите ви обещават интересен обрат и късмет. Справяте се енергично с предизвикателствата на живота, постигате много и винаги оставате в добро настроение. 


Телец
По-добре е да се включите в организацията на текущите дела и да подходите към случващото се от философска гледна точка. Що се отнася до любовта, важно е да бъдете искрени, да споделите с любимия човек това, което е в душата ви.

Близнаци
Времето е подходящо да се обърне внимание на нерешени проблеми в миналото и да се набележат начини за тяхното разрешаване.

Павел Глоба посочи зодиите, за които декември ще бъде истински кошмар

Пазете се от прекомерен оптимизъм и ентусиазъм, което може да приспи вниманието ви във фалшиво чувство за сигурност. 

Рак
Оформете свободното си време по такъв начин, че да можете да му се наслаждавате. Можете да се борите със скучните дейности или досадни задачи друг път. Съзнателно отделете време за скъпи хора или приятни занимания, това е, което ще ви даде сили за ежедневието.

Лъв
Имате много енергия. Можете да я използвате, за да вземете здраво юздите на собствения си живот. Важно е да не преследвате само егоистични цели, тъй като това може да има неприятни последици. 

Дева
Днес може да ви се струва, че нещата не вървят добре, но това е подвеждащо впечатление. Препоръчително е да бъдете внимателни и да имате рационален подход. По-добре е да си починете и после да се опитате да подредите нещата.

Везни
Ентусиазъм и интерес едва ли ви липсват. Но бъдете внимателни: склонни сте да пренебрегвате важни малки неща. 

Черни облаци надвисват над 2 зодии през декември

Не позволявайте да бъдете манипулирани - днес е възможно изостряне на отношенията с другите и неочаквани конфликти. 

Скорпион
Днес сте склонни да се фокусирате твърде много върху негативни неща. Насочете погледа си към красивото! Така ще ви е по-лесно да останете оптимисти. Не позволявайте на другите да ви влияят твърде много!

Стрелец
Чувствате се уверени и енергични в приповдигнатото настроение. Днес планетите са на ваша страна, което ви помага в много отношения. Отворени сте за всичко, което не може да бъде обяснено с логика и разум.

Козирог
Денят е подходящ за подреждане на нещата в света около вас: поставете всички неща на местата им, изхвърлете ненужното. Направете стъпка по стъпка план за действие, който ще ви води към постигане на целта ви.

Водолей
Настоящата ви сила е да бъдете добри към другите и да създадете нови контакти. Съответно не сте много напористи.

Тези 5 зодии са най-големите дълголетници, живеят до дълбока старост

Вероятно ще се чувствате привлечени от други хора, особено от противоположния пол. 

Риби
Малко сте капризни и не сте съвсем сигурни какво искате. Може да не ви се иска да правите това, което ви чака. Вътрешното напрежение ви кара да реагирате гневно по най-малкия повод. Време е за малко почивка.

Съвети на Фортуна
Ден, в който трябва всеки да се обърне към божествената мъдрост и знания, към своите душевни източници. Ден, посветен на вътрешния, духовен мир на човека, в който трябва да се забрави за материалното. Не е време за рационализъм и прагматизъм. Да не се отделя твърде много време на битовите проблеми.

Да се избягват критиките, иначе няма да се размине без конфликти. Проявявайте тактичност. Време за домашни занимания, отстраняване на всичко старо и ненужно. Още един ден, в който не трябва да се изразходва напразно сила и енергия. Да се злоупотребява с натрупания потенциал не бива, защото може да доведе до изтощение на организма.

Тези 3 зодии ще срещнат любовта до края на 2020 година

Добре е да се заемете с медитация, тъй като има вероятност да получите интуитивно прозрение или да откриете изход от ситуация, която трябва да разрешите. 

Източник: tribune.bg