Овен
Днес са възможни загуби и емоционални терзания. Всичко това ще се случи неочаквано, така че наберете търпение. В противен случай ще излеете целия си гняв върху хора, които изобщо не го заслужават.

По отношение на финансите трябва да застраховате частните си дейности. В противен случай парите ще изчезнат.
 
Телец
Ще трябва да вземете важно решение и не за себе си, а за близък приятел. Той ще поиска от вас подкрепа, а да му откажете не бива. В края на краищата вашият приятел за вас е готов на всичко.

В любовта ще трябва да се борите за репутацията на избраника си, за когото в последно време се разпространяват много лоши неща.

Близнаци
Препоръчително е да изясните нещата в личната сфера, така че по-късно никой и за нищо да не е виновен. Информацията ще бъде толкова много, че трудно ще я „смелите“ веднага.

Трите най-верни съпруги според зодията

В работата не трябва да давате воля на емоциите. Особено ако всички ви познават като балансиран и кротък човек.
Изчакайте и всичко ще си дойде на мястото.
 
Рак
Няма да е лесно да се откажете от привилегиите, които ви дава съдбата. Но това трябва да направите, за свое добро. В края на краищата, щастието може да завърти главата ви и да забравите за най-важните неща.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

В общуването с роднини трябва да сте максимално деликатни. А битовите въпроси  да решавате спокойно.
 
Лъв
Очаква ви труден ден. Всички наоколо ще ви обвиняват, обиждат и мамят. Не сте очаквали такъв ход на събитията, какво да правите? Естествено, без сълзи и драми.

Е, ако имате възможност, тогава е по-добре да прекарате този ден далеч от дома - в гората, близо до езеро и само с най-близките си и скъпи хора.
 
Дева

Трябва първо да решите собствените си проблеми и след това да помагате на обкръжаващите ви. Възможно е да има много препятствия по пътя ви, но всичко е преодолимо, когато имате цел и желание.

Вечерта по-добре се откажете от алкохола и шумните компании и прекарайте времето със семейство или стари приятели.

Везни
Отнасяйте се по-леко към проблемите, които ви тежат. Като се абстрахирате от неприятностите, ще станете още по-уверени и целенасочени.

Възможни са авантюри в личния живот. Но дори и те няма да ви разубедят или разочароват в избраника. Вие го обичате толкова много, че не слушате никого.
 
Скорпион
Ще може да си върнете всичко, което някога сте загубили. Това не са вещи, а чувства. Може би това ще е помирение със стар приятел или бивш любим.

Ето какви изненади очакват представителите на 13-ия зодиакален знак през 2020-а

Със самолечение по-добре не се занимавайте, а отидете в болница. Не прекалявайте с упражненията във фитнеса, почивайте си повече.

Стрелец
Очакват ви запознанства не само с искрени, но и с користни хора. Вие няма да разбирате веднага намеренията им, но скоро ще се досетите, че нещата "миришат" на неприятности.

От финансовите инвестиции трябва да се откажете веднъж и завинаги. Особено, ако за тях активно ви агитира човек, който многократно е развалял бизнеса си.

Козирог
Очакват ви много разногласия, свързани с финансови въпроси. Ще се окаже, че не сте изчислили всичко правилно и сега трябва да платите сметките.

В любовта трябва да се смирите с фактите, дори и ако те не ви харесват много. Ако включите и гордостта си, най-вероятно ще получите червен картон.
 
Водолей
Очаква ви труден ден. На карта ще бъде заложен личният ви живот. Ще трябва да се уедините, за да разрешите всички натрупали се проблеми. Вашият избраник се опитва да седи на два стола, а вие мигновено сте го разсекретили.

Тези зодии ще си живеят като крале в следващите 10 години

Големи разходи очакват тези, които имат собствен бизнес свързан с търговия. Отменете всички вложения в стока.

Риби
Ще разберете, че вашият звезден час е настъпил. Особено, когато шефът ви назначи на нова длъжност и ви представи официално на висшето ръководство. Накратко, вие дори не сте мечтали за такъв статут, но сега сте много щастливи.

За здравето не се притеснявайте. Въпреки че е по-добре, да се откажете от активен спорт.