Овен – Търпението, самоконтролът и снизхождението към слабостите на другите ще бъдат особено важни днес. Не се поддавайте на провокации, опитайте се да се държите възможно най-спокойно, без значение какво правят другите. 


Зодиите, които ще се къпят в пари това лято

Телец – Няма за къде да бързате. Прибързани решения, думи и действия могат да доведат до проблеми. Преди да промените нещо в живота, уверете се, че моментът е благоприятен за това и че вашите действия няма да навредят на близките ви. 

Близнаци – Денят ще отмине празен, ако не го направите вие ползотворен. Вашите думи сега оказват голямо влияние върху другите хора, затова бъдете много внимателни и отговорни какво казвате. В личен план изненади ви очакват.

Рак –Хубав ден, в който ви очакват добри неща. Подходящо е да довършите прекъсната и недовършена работа. Ще видите възможности там, където никой друг не ги забелязва. С малко креативност, въображение и изобретателност ще успеете в някои начинания.

Тези зодии са магнит за пари

Лъв – Благоприятен ден, лек и вдъхновяващ. Възможно е днес да се появят идеи и планове, които наистина ще ви вдъхновят, ще ви разсеят от рутината и ще ви помогнат да се насочите към нещо ново. 

Дева – Луната повишава вашата увереност и жизненост. Вие имате дарбата да пленявате другите с думите си и влиянието си. Можете да станете инициатори на някакво мероприятие за хора от близкото обкръжение, семейството.

Везни – Развитието на ситуацията до голяма степен зависи от вашия маниер на действие. Отнасяйте се към другите с уважение и не поставяйте личните интереси пред тези на останалите. В личен план лесно ще привлечете вниманието, ще пленявате и очаровате. 

Скорпион – Луната ви подлага на изкушения. Добър ден за флиртове, романтични приключения и забавления. Не забравяйте обаче за благоразумието. Намерете начин да получите това, което искате, но не обръщайте живота си с главата надолу.

Стрелец – Денят ще върви доста добре, няма от какво да се притеснявате. Ще имате възможност да завършите някои неща у дома. Ще се възстановите много бързо, ако направите една кратка почивка.

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 година

Козирог – Не бива да вземате решения набързо, да давате обещания, да преговаряте с нови хора за съвместни действия. Първо обмислете всичко правилно, преценете възможните последици от вашите действия и едва след това започнете да действате. 

Водолей – Денят може да е изпълнен с емоции и вълнения. Приемате много навътре нещата, може да се притеснявате за дреболии. Прекарвайте повече време с хора, които ви подкрепят и вдъхват кураж.

Риби – Семейният живот става по-динамичен. Бъдете търпеливи и дипломатични към близките си. Инстинктът ще ви помогне да решите текущите проблеми и да реагирате правилно на случващото се.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще ви се отдава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора. В този ден може да получите даже изцеление от нещо – практически от само себе си, без вашето пряко участие.

Спокойствието и уравновесеността е естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото да чака.

Обезателно се препоръчва да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.

Източник: tribune.bg