Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност, както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то.


Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Телец
През първата половина на деня нещата ще се подреждат много удачно. Това време е много подходящо за работа, изискваща съсредоточеност и повишено внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте отчети и баланси, и да правите финансови планове.

Не биха минали зле и преговори, тъй като бихте успели да намерите неопровержими доказателства за своята правота. Втората половина на деня е значително по-малко плодотворно време, но пък много приятно. Звездите ще ви поглезят с позитивни емоции и неочаквани радости. Възможни са срещи, които ще повдигнат настроението ви.

Близнаци
Не е желателно посещението на увеселителни заведения, а и пребиваването в шумна приятелска компания може да се откаже не толкова приятно, както сте си мислели. Оказвате се в центъра на внимание, но за съжаление това внимание съвсем не е дружелюбно.

Завистниците се опитват колкото се може по-болно да ви ухапят, сплетниците разпространяват възмутителни слухове и в резултат на всичко това от Вашето добро настроение няма да остане и следа. Но пък в компанията на своите близки хора ще се чувствате къде-къде по-спокойно и комфортно.

Няма да бъде скучно: навярно ще се намерят и неща, които да са интересни за всички.

Рак
Днес трудно може да накарате вътрешния си двигател да заработи на пълна мощност. Ако планираните за днес събития съвсем не ви вдъхновяват, проявете инициатива и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо неочаквано.

Пълен хороскоп за 2020 година! Първа част СНИМКИ

Удивете приятелите си с обедна визита, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден блести с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарайте я в действие и превърнете този ден в такъв, какъвто искате да го видите.

Лъв
Когато прекалено дълго и напрегнато се стремите към постигане на някаква цел, то се подлагате на риск да изпитате изключителна умора, и да се лишите от удоволствието от осъществяването й. Днес трябва да поработите над баланса на своята енергия.

Не се хващайте за всяка оказала се възможност. Поемайте само онова, което е по силите ви и избягвайте всичко, което би предизвикало излишно напрежение. Захващайте се само с онова, с което ще можете да се справите.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

При това положение, когато стигнете горе „на превала”, ще имате маса време и сили, за да изпитате удоволствие от откриващата се гледка.

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си, нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си!

Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице.

Пълен хороскоп за 2020 година! Втора част СНИМКИ

Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите.

Везни
Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни - от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е вашата програма – минимум за този ден.

Докато не я изпълните, няма да ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития.

Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион
Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна и която в някои отношения се явява преимущество, а в други - недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така.

Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на вашето самочувствие и настроение. Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение.

В професионалната ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.

Стрелец
Денят ще бъде интересен и полезен за вас, тъй като е свързан с придобиване на нов опит и откриване на примамливи перспективи. Трябва да сте готови да направите първата крачка - може да е рискована и трудна, но даваща ви възможност да изпреварите конкурентите и да се доближите до целта.

4 зодии ще срещнат любовта през октомври

Ще се влошат отношенията с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е възможен конфликт, от който ще разберете, че сте се доверявали на недостоен човек.

Козирог
Занимавате се с работата си по своя съзнателен и дисциплиниран маниер и в този момент вашата изчерпателност и прагматичност само растат. Честно казано вие сте толкова старателни, че работейки без почивка, лесно можете да пропуснете възможността за приятно общуване - разбира се, в романтичен смисъл.

От време на време се откъсвайте от работата и проектите, за да оцените и хората, които ви обкръжават.

Водолей
За да обичате един човек, трябва да обичате и света, в който живее. Днес при вас това наистина може да се получи. Затова, ако вашата половинка ви покани в своята компания, или например в своя клуб, на гости при роднини или при своите родители, в никакъв случай не отказвате. Всичко трябва да бъде хубаво!

Риби
Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности.

Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами.

Днес можете да се поглезите, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи - има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.