Овен 

Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят.

Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели. 

Телец

Компанията на Вашите роднини , приятели и колеги днес съвсем няма да е приятна за Вашия любим човек и по тази причина той ще се чувства неуютно. Затова се постарайте да му спестите това удоволствие, а ако не можете, дори и за секунда не се отделяйте от него. До Вас той ще се чувства доста по-уверен.
 
Близнаци
 
Да се облягате на хладния разум през това време е доста сложно. В резултат на непредвидени обрати , събитията може да вземат връх над логическите разсъждения. Не са изключени резки промени във финансовите, семейните и любовните работи, а през деня може да нараства общата материална и битова нестабилност.

За препоръчване е, да се отложат онези парични операции, които не са спешни, оформянето на кредити , както и откриване на банкови сметки. Възможно е да си дадете сметка, че не на всички свои приятели може да се доверявате, когато става дума за пари, бъдеще или безопасност.
 
Рак
 
Имате роднини в чужбина? Това може да означава, че днес ще получите известие отдалече и това, което ще съдържа, може хем да Ви зарадва, хем да Ви учуди и даже озадачи. Преди взимането на решение звездите Ви съветват, да претеглите всички „за” и „против”, за да не се окажете след това глупак.

Уверени ли сте, че в чужбина ще Ви помогнат? 
 
Лъв
Денят ще Ви зарадва с нови впечатления, и въобще няма да се наложи да скучаете. Възможни са приятни изненади на работа, а и не са изключени сполучливи съвпадения, които да Ви помогнат да заздравите своите позиции.

Има шанс да оправите отношенията си с отдавнашни партньори, като възобновите сътрудничеството си при изгодни за Вас условия.

Не по-зле стоят нещата в личната сфера. Без особени усилия ще намерите общ език с близките си , и ще уредите малките разногласия. Тъй като харесвате общите работи, може да започнете някакъв съвместен проект, например , ремонт у дома. Успешно ще бъде далечно пътуване, ако бъде планирано днес. 
 
Дева
 
Днес не трябва да разчитате на Фортуна. Тя е сляпа, и даже, без да иска да Ви обиди, може да изхвърли всяка дяволия. Каните се, да повторите грешка, която веднъж сте правили. Нали трябваше да си направите съответните изводи? Нужно ли Ви е отново да се разочаровате? 
 
Везни
 
Не се страхувайте днес да се решите на рискована, необмислена и малко откачена крачка. Знайте че точно това е, което Ви е нужно сега! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да промените нещо в отношенията ви, които сега са в застой, както и да почувствате себе си Личност.
 
Скорпион
 
Днес Вашия любим човек дълго ще анализира отношенията помежду ви – едва ли не с лист хартия, таблици и формули, за да изчисли какво би обидило в близко бъдеще и двама ви. Каквито и да са неговите изводи, помнете, че всичко може да се промени, стига да има желание.
 
Стрелец
 
Вие сте изключително непоследователни в своите постъпки, но това въобще не Ви пречи - първо: приятно да прекарвате времето си; и второ: да постигате някои от целите, които сте си поставили.

Благодарение на изключителната си наблюдателност, ще забелязвате онези шансове и възможности, от които не са се възползвали хората, които са около Вас, и в резултат на това ще се окажете далече пред конкурентите си.

Определена опасност за Вас представляват слуховете, които разпространяват Ваши отдавнашни недоброжелатели. Лъжливата информация се разпространява с неочаквана бързина, а за да я опровергаете, ще се наложи доста да се потрудите. 
 
Козирог
 
Денят е прекалено спокоен и въобще не предразполага към бързане и суетня. Чувствате се комфортно: ходът на събитията е предсказуем и нищо не Ви кара да се безпокоите.

Възможни са срещи с роднини и семейни тържества. Разговорите с по-възрастни роднини не може да се каже, че са Ви любимото занимание, но ще приемете по-лесно всичко, ако го обърнете на шега.

Намерете време, за да се срещнете с приятели, и в тяхната компания ще прекарате много приятно времето си. Възможни са удачни съвпадения, които ще Ви позволят ненатрапчиво да напомните за себе си на симпатична особа, която Ви интересува.
 
Водолей
 
Благоприятен ден за общуване със силните на деня, или поне с тези, които са успели да се изкачат по-високо от Вас по кариерната стълбичка. Вие не само ще направите приятно впечатление, но и ще намерите начин да укрепите своите позиции и ще се „обзаведете” с полезни връзки.

Разговорите, отнасящи се до финанси и имущество ще успеете да насочите в нужното направление, и скоро ще получите желания резултат. Използвате всяка възможност за да се погрижите за близките си, да ги обкръжите с внимание, без да се замислите дори, че по такъв начин ограничавате нечия свобода. 
 
Риби
 
Готови сте да наречете нещата с истинските им имена, но дали Вашият събеседник е готов да чуе всичко това? Не може да се каже, че по-рано не сте се сблъсквали с подобни ситуации, и едва ли ще се сдържате този път.

Вашата праволинейност е много ценно качество, но сега едва ли ще Ви донесе популярност. Ако за Вас е важно да запазите кръга от своите поклонници, пробудете своята толерантност, преди да решите, какво точно и по какъв начин трябва да кажете.