Овен Колкото и да сте изнервени през този ден не използвайте за успокоени алкохола. Това може само да ви докара лошо настроение и главоболие на следващия ден. Има и други начини да се справите с тази ситуация, само трябва да помислите малко.
Телец
Тази неделя най-доброто, което може да направите е да използвате душевната си сила, с която разполагате за градивни а не за разрушителни цели. Мислете позитивно, гледайте света с широко отворени очи и ще разберете, как да употребите това, което бушува във вас.


Близнаци
Този ден ви би трябвало да е изпълнен със спокойствие и чувство на удовлетвореност. Ако това не се случи не обвинявайте хората около себе си, а на първо място потърсете причината вътре във вас. Отърсете се от тревогите.

Рак
Днес се отдайте на рутинни домашни задължения, а правенето на планове оставете за друг ден. Ако започнете да кроите нови планове, съществува голяма опасност да допуснете грешки и по-късно да се разочаровате.

Лъв
Този ден носи риска ваш роднина да се опита да ви въвлече в някакви интриги и нечестни игри. Бъдете смели и не позволявайте на никого да ви води за носа. Имате добър потенциал да се справите с тези неприятни ситуации.

Дева
Днес преди всичко трябва да запазите самообладание и да не се подавате на провокациите на завистливи и недоброжелателни хора. Повярвайте в собствените си сили и действайте смело и методично за постигане на набелязаните цели.

Везни
Това е ден, в който да се опитате да престанете да говорите празни приказки. Време да преминете към ефективни действия. Бъдете активни и използвайте енергията, която сте събрали.

Скорпион
Днес всички събития, които се случват около вас, малко или много са отражение на вътрешните ви усещания. Може да ви се прииска да махнете с ръка на всичко и да спрете да мислите, като разчитате на други да мислят вместо вас. Не го правете. Отговорността е ваша, а не на другите.

Стрелец
Денят е подходящ за самоанализ. Може би в него ще откриете основата в всички свои възгледи и действия и това ще ви позволи да продължите напред с ясна мисъл, какво точно и как го искате.

Козирог
Търпението и скромността действително ни правят по-красиви. Не го забравяйте и бъдете умерени и сдържани в желанията си. Прекалената нескромност ще ви доведе до място, където едва ли бихте желали да бъдете.

Водолей
Днес съществува риск да бъдете подлъгани.Не се сърдете, а проведете един откровен разговор за изясняване на ситуацията. Вероятно всичко е плод на нелепа грешка, а не някаква световна конспирация срещу вас.

Риби
Тази неделя в сънищата си може да разберете истинската причина за притеснения ви. Опитайте се да запомните всички подробности и усещането, което са оставили у вас. Останалото зависи от вас.