Овен
Избягвайте да правите големи промени или да се намесвате твърде много в това, как нещата се развиват в момента. Можете да поемете инициативата отново в друг ден, когато звездите са по-благосклонни към вас.

Телец 


Важно е да не преследвате само егоистични цели, тъй като това може да има неприятни последствия. Време е да се изправите пред реалността и да си поемете отговорността за последиците.

Близнаци
Задълженията ви досаждат. Искате да ги отметнете възможно най-бързо или просто да ги забравите. Ако имате шанс, направете го. Личният ви живот е пълен с напрежение, но трябва да сдържате нервите си и да контролирате емоциите си.

Рак
Ако сте сами и се чувствате самотни, запомнете: нищо няма да се промени, докато седите вкъщи и оплаквате съдбата си.

3 зодии ще срещнат любовта през февруари

Излезте с приятели и настроението ви ще се подобри, а шансовете да срещнете някого нарастват!

Лъв
По-общо казано, това може да е денят, в който животът ви започва да се подобрява по някакъв начин и да има нещо, което ще ви донесе голяма радост. Предприемете някаква инициатива, за да избягате от ежедневната рутина.

Дева
Може да изпитвате вътрешно напрежение, което ще ви попречи да контактувате правилно с други хора. Старайте се да избягвате разправии и конфликти. Не се натоварвайте с домашните проблеми. Оставете време и за забавление.

Везни
Небесните тела предсказват добър и хармоничен ден, добро настроение. Отворени сте за нови неща, обективни, разумни, щастливи да се учите. Днес трябва да отделите малко време на любимия човек.

Скорпион 
Имате струпани домакински задължения и някои представители на вашия знак ще станат доста раздразнителни. Което е належащо, трябва да го свършите, което може да почака - го отложете.

Тези 4 зодии ще бъдат галеници на Съдбата през февруари

Възползвайте се от шанса си за почивка.

Стрелец 
Трябва да положите усилия, за да подобрите личните си отношения. Опитайте се да създадете климат на сътрудничество между вас и членовете на вашето семейство. Това ще улесни постигането на вашите съвместни желания и цели.

Козирог
Не е нужно да правите нищо повече, освен да седите, да се отпуснете и да се насладите на прекрасен ден с партньора си. Ако сте сами и се чувствате самотни, излезте с приятели и настроението ви ще се подобри!

Водолей 
Добре би било да се държите на дистанция от хората и събитията днес и да се пазите от излишен стрес. Свършете належащите неща у дома и посветете остатъкът от деня в грижи за себе си. Така ще имате един добър ден.

Риби 
Междувременно направете си график, за да разпределите времето си по разумен начин, като не забравяте да си оставите малко време, за да си починете и да презаредите батериите си за новата седмица.

Съветите на Фортуна

Денят е малко опасен. Нищо важно да не се започва днес. Въздържайте се от загуба на енергия. Почивайте си, бъдете разумни, пестете силите си и икономично ги изразходвайте.

Дъжд от пари за 5 зодии през февруари

За предпочитане е повече да се мълчи, по-малко да се говори. Днес не трябва да се обиждате, ако ви ругаят или критикуват, а да обърнете внимание какво ви казват, защото това ще помогне да отстраните недостатъците си.

Необходимо е да се запази спокойствие и въздържание във всичко. Нужно е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушения и провокации. Този ден се счита за един от най-опасните за здравето. Изключете физическото напрежение. Заболяване възникнало сега изисква незабавна медицинска помощ.

Денят е свързан с енергообмена на клетъчно равнище. Благоприятно време за комплексно изчистване на организма и водни процедури.

Луната се движи на празен  ход от 08:17ч до 22:53ч.  

Източник: tribune.bg