Овен – Звездите ви съветват да не бързате и да оставите на естествения ход на събитията да разрешат трудностите. Сега не всички аспекти на ситуациите са видими за вас. Отделете време не само за домашните задължения, но и за добра почивка. 

Телец – Днес лесно можете да станете заложник на обстоятелствата. Съдбата може да ви разочарова или да се изсмее над вашите надежди. Възможно е да се появи напрежение в семейните отношения. Запазете спокойствие във всяка ситуация. 


Жесток удар от съдбата за 4 зодии

Близнаци – Днес може да проявите повече раздразнителност и нетърпение от друг път. Внимавайте сами да не си създавате проблеми. Трудно ви е да ограничите импулсите и емоциите. Може да получите приятно известие от някой, който не сте чували отдавна. 

Рак – Днешният ден е благоприятен за спокойна почивка, интелектуални занимания и приятно общуване. Така ще изчезнат всякакви тягостни мисли, съмнения, страхове. На мнозина им предстои нещо много интересно и вълнуващо. 

Лъв – Добре ще е, ако намерите повод и време да общувате с приятни и позитивно настроени хора, да се повеселите и да разпуснете. Може да укрепите своите дух и тяло с малко спортни занимания. 

Дева – Желателна е смяна на обстановката. Планирайте да прекарате свободното си време заедно със семейство или добри приятели. Не изпускайте възможността да кажете нещо приятно на хората, които обичате. 

Портфейлите на 4 зодии ще се пръснат от пари

Везни – Днес ще ви липсва достатъчно търпение и лесно може да ви дразнят външните прояви на партньора ви, на близките ви, което може да усложни взаимоотношенията ви. Възможно е нещо да ви накара да измените на принципите си. Не вършете нищо необмислено. 

Скорпион – В днешния ден трябва да имате добри мисли, да вършите добри дела и да казвате само добри думи. По време на сън може да получите отговор на измъчващ ви въпрос, стига да съумеете да го изтълкувате правилно.

Стрелец – Личните ви отношения ще останат стабилни, но ще ви се отрази някакво обстоятелство, което ще се появи съвършено неочаквано. За мотивацията на постъпките ви, водещи ще бъдат емоциите. 

Козирог – Вероятно ще се чувствате достатъчно самодоволни и няма да искате нищо да помрачи доброто състояние на духа ви. Всъщност ще привличате другите с естественото си поведение и откровената си чувственост. 

Павел Глоба: 3 зодии ще изживеят страшен финансов кошмар в края на 2020-а

Водолей – Днес е по-добре да се уедините, да се избавите от суетата и грижите и да се отдадете на размисъл върху живота си и последните събития. Това е времето, когато трябва да преразгледате обстоятелствата и въз основа на това вземете своето решение. 

Риби – Лунното влияние ще засили вашите интуитивни способности и чувствителност. По всяка вероятност ще се почувствате разсеяни и недостатъчно уверени в себе си. Лесно ще се провокират емоциите ви и трудно ще контролирате реакциите си. 

Жесток удар от съдбата за 4 зодии

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на този ден е хармонична и не трябва да се нарушава. По всякакъв начин е нужно да се съхранява спокойствието. Търсете във всичко златната среда. Препоръчва се физическо натоварване. В този ден кръвта се обновява.

Крясъците и безцеремонното поведение напълно трябва да бъдат изключени сега. Чувства като злоба, агресивност, завист проявени днес водят до падение.

Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Петно на дрехата е знак за духовна нечистота.

Източник: tribune.bg