Овен
През днешния ден ще имате успехи в работата, начинанията, отношенията, но не очаквайте светкавични резултати. Имате още да уреждане стари проблеми, които ви пречат да вървите напред.

   
 Телец
Днес е възможно да ви се породят някакви съмнения относно някого, но първо се убедете, че не грешите, че наистина е така и чак тогава давайте своите оценки и предприемайте действията, които сте намислили. 
   
 Близнаци
Днес се пазете от разпространението на клюки и участието ви в интриги. Ако сте предпазливи можете да избегнете неприятности, но ако допуснете грешки, тогава се пригответе да посрещнете последствията. 
   
 Рак
Доста наставнически се държите с хората около себе си и сте готови да ги обгрижвате повече отколкото на тях им е необходимо. На някои това няма не им хареса. Някаква ваша идея започва да губи своята актуалност и полезност.
   
 Лъв
Днес ще се радвате на добро самочувствие. Новите идеи ще ви стимулират. Ще се разкрият добри възможности за собственото ви израстване. Достатъчно сте съзрели за дълбоко проникновение и готови за някои промени в живота ви.
   
 Дева
Все още ще има известни ограничения. Пред някои от вас ще се разкрие дълго пазена тайна. Това може да се окаже като горящ запален фитил. Внимавайте много как ще решите да действате отсега нататък. 
   
 Везни
Разумът ви най-после надделява над чувствата. Трябва да се съсредоточите върху работата си и да не се оставяте да се помрачи настроението ви поради многото задължения. Близки хора могат да ви окажат помощ, ако пожелаете.
   
 Скорпион
Някои от вас ще изпитат романтично влечение към конкретна личност, но не се увличайте прекомерно. Физическа сексуална връзка -  това ще бъде грешка. По-късно ще има последици в бъдеще време. 
   
 Стрелец
Сега късметът е предразположен към вас, а успехът ще придружава тези, които се стремят към него. Ще се почувствате като галеници на съдбата, когато видите как желанията ви се сбъдват. 
   
 Козирог
Дори да имате някакви загуби днес, приемете, че това е повелята на съдбата и не го мислете повече. Известно време може да чувствате някаква празнота в себе си, но всяко зло за добро както се казва.
   
 Водолей
Мнозина ще бъдат напълно погълнати от работата си. Не изтъквайте качествата си, те и така се виждат. Ще спечелите доверието на някого. Ще срещнете много добри възможности в подкрепа на интересите ви.
   
 Риби
Днес може да сте възпрепятстване от някои ограничения, да имате чувството, че сякаш не ви спори в нищо. Възможни са различни трудности за преодоляване. Скоро това ще отмине. Не си внушавайте разни неща.
   
СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА 

Ден на пасивността, усамотението и покоя. Не търпи никаква суета. Не е толкова важен видът на дейностите, а темпа на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. Не са препоръчителни контакти и активност. Ден за съсредоточение и самовглъбеност, за очистване от шлаките - физически и духовни. Вслушайте се във вътрешният си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили. Нови дела не се започват, но могат да се довършват старите. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.