ОВЕН

Предпазливо преценете вашите нови познати и не допускайте да се възползват от знанията ви. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби.


Запазете по-голямата част от спечелените пари, защото може да ви предложат неочаквано добри възможности за инвестиция. Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви се е променило.

Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети, въпреки че сте жени и трябва да се грижите и за семейството. Вечерта подгответе романтична вечеря и се усамотете с любимия. Отдайте се на чувствата си и на сексуални наслади. 

Март ще бъде най-щастливият месец от годината за тези зодии

ТЕЛЕЦ

Денят ви поднася интересни срещи и положителни емоции, ако не сте прекалено доверчиви и готови да споделяте плановете си. Имате възможност да приключите бързо задачите си и да пътувате.

Не бягайте от отговорност и не отменяйте присъствието си на работното място, само защото искате да си почивате. В личният живот постигате спокойствие, скъпи жени, без значение на каква възраст сте.

Ако сте несемейни и сте срещнали подходящ партньор, обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си. 

БЛИЗНАЦИ

На работното място правите впечатление с активността си, която ще ви помогне да се справите със задачите си. Вашите идеи ще получат подкрепа. Денят е благоприятен за активни действия от ваша страна и за взимане на важни професионални решения.

Успехът е с вас. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си и са ви засегнали, а вашето женско его е наранено. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението.

По-добре се отдайте на приятни разговори, вечеря и сексуални удоволствия.

РАК

Не поставяйте ново начало, а ако сте на работа завършете започнатите задачи. Не пътувайте, за да избегнете проблемите, които си създавате сами. Бъдете инициативни и не пропускайте да разширите деловите си познанства, като не отказвате светското събитие, на което сте поканени.

Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома, въпреки че знаят каква е причината - отишли сте да пазарувате. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове. 

ЛЪВ

Очакват ви недоразумения от сутринта. Тръгнат ли от семейството ще продължат и ако отидете на работното си място. Бъдете бдителни, вслушвайте се в разговорите между вашите колеги и се задълбочете в задачите си.

Успехът няма да ви изостави. Не бягайте от отговорност, ако сте давали обещания, изпълнете ги, за да не си навредите. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради ваша страна любовна авантюри, която е излязла на бял свят.

Явно се е разприказвала някоя от приятелките ви, която ви завижда. Разправиите с брачния или интимен партньор ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение. 

3 зодии ще срещнат голямата любов тази пролет

ДЕВА

Допълнителни приходи ще ви възвърнат спокойствието. Завършете всичките си делови задачи. Не губете времето си в безполезни разговори.

Следобед разрешавате важни делови проблеми, които вашите колеги отказваха да споделят, за да не се изложат, но всъщност с премълчаването си са задълбочили проблема.

Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от вниманието на партньора си и от полезния и зареждащ ви със сили секс. 

ВЕЗНИ

Отношенията с вашите колеги са отлични. Не обръщайте внимание на незначителните служебни неприятности. Ще ги изгладите. Добре обмислете новите предложения, поднесени ви в този  ден, преди да вземете правилното решение. Материалното ви положение ще се подобри.

Споделете с близките вашето свободно време вечерта, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени с партньора си. 

СКОРПИОН

Емоцията, която ви владее от сутринта  ви пречи да чуете отправената ви критика, която ви носи полза. Преценявайте думите си. Въпреки че закъснението на ваши колеги може да затрудни работата ви, ако сте дежурни през целия ден и през нощта запазете спокойствие.

Няма причина да не отидете на вечеря с любимия, ако сте си я обещали предварително, защото яда му може да ви дойде в повече в този ден.

След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, за да избегнете ревност и гневни изблици, ако някой ви е гледал влюбено в ресторанта. 

Павел Глоба предрича тлъсти пачки на 4 зодии до дни

СТРЕЛЕЦ

На вашето работно място бъдете отговорни към задълженията си. Ако се занимавате с политика, днес можете да си извоювате уважението на хората със спазени от вас обещания. Бъдете разумни и обмисляйте действията си.

Пазете се от запознанства, ако са свързани с професионалните ви цели. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора, мили жени. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно.

Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, но са за предпочитане пред опасността партньора ви да седне на чашка с колеги или приятели. 

КОЗИРОГ

Въпреки трудностите, с малко повече увереност във вашите качества ще си възвърнете вярата в успеха на работното място и осъществяването на идеите ви, ако разчитате на себе си.

Справяте се със служебните си задачи. Проявете такт и изслушвайте мнението на околните, дори и ако не сте съгласни с него. Вечерта възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини, ако сте се изпокарали заради ваш женски каприз.

Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени. 

ВОДОЛЕЙ

Замете се ако имате желание да отделите време, с поредния научен проект, който сте готови да разработите. Проявете разбиране и се съгласете с вашите колеги и в обща полза променете начинът си на работа.

Въпреки, че несериозното поведение на хора около вас може да затрудни работата ви, съхранете спокойствието си и доброто си настроение. Нерешени проблеми в семейството ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате крайно и решително.

Вечерта докажете, че сте готови на примирие и чувствата към брачния ви партньор не са се променили. Справете се със семейните си задължения, за да не се лишите окончателно от сексуални наслади. 

РИБИ

В този ден ще научите, че финансовите операции в които сте се включили не са съвсем почтени и крият риск. Предстоят ви промени на работното място. От вас зависи да ги превърнете в успех, да избегнете провала.  

Не е желателно да пътувате, за да не изостанете със служебните си задачи. За да се справите с проблемите в семейството е добре да си наложите спокойствие, скъпи дами. Вечерта продължете разговорите у дома.

Сексът изобщо не е приоритет на интимния ви партньор и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст. 

Източник: "Труд"