В петък ще ви се наложи да се изправите лице в лице с проблеми, които сте игнорирали досега, най-вероятно поради несериозното ви отношение към тях.

Най-неприятни ще бъдат битовите проблеми, тъй като тяхното разрешаване днес ще е почти невъзможно и ще трябва да го отложите за следващата работна седмица.


Тежки проблеми и големи промени през декември за 5 зодии

Днес бъдете внимателни при покупка на вещи или подаръци, като особено фокусирате вниманието си върху тяхното качество или евентуални дефекти.

В петък определено ще настъпи промяна в плановете ви за този ден или за предстоящите почивни дни. Причината ще бъде в едно неочаквано събитие, среща или разговор. Отказвайки се от един план, ще дадете възможност на друг по-добър да се реализира.

Този ден вещае неприятна новина свързана с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Петък ще бъде благоприятен ден за младите хора да създадат нови приятелства и познанства с хора от различни краища на света.

Днес бъдете внимателни в разговори или действия свързани с пари, с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Зимата ще преобърне с главата надолу живота на 3 зодии

Овен
Този петък не се оставяйте разочарованието. Много лесно може да намерите своето вдъхновение за оптимизъм. Всичко е въпрос на желание.

Телец
През този ден заложете на красотата. Не оставяйте вечерта да премине под знака на рутината и скуката. Осигурете си качествено и цветно забавление.

Близнаци
Този петък е подходящ ден за среща с приятели. Няма да е лошо да се видите с повече хора и да си припомните доброто старо време. 

Рак
Този петък ще може да се уверите в чувствата на партньора ви. Имате нужда от глътка въздух и в това няма нищо лошо, нито пък трябва да се чувствате виновни.

Лъв
Това е добър ден,в който можете се запознаете с нови хора, да заздравите старите си приятелства. Общуването с влиятелни хора ще бъде успешно.

Дева
Днес ви предстоят важни преговори. До такива може да се стигне дори без да са планирани. Ако ще представяте дизайнерски проект, заложете на жълтия цвят.

Везни
Днес ще постигнете успех в област, в която прохождате. Имайте повече вяра в себе си и не се подавайте на съмнения. Сега имате нужда от кураж.

Скорпион
Днес ви очакват приятни приключения. Облечете се подобаващо - не се знае къде от кого може да бъдете поканени. Ходете изправени. 

Стрелец
Този петък ще бъдете възнаградени за ваша благородна постъпка. Като се замислите бихте могли по-често да се радвате по такива поводи.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Козирог
Този петък ще сте в изключителна интелектуална форма и може да постигнете чудеса в служебната сфера. Това ще е възможно ако не позволите на повърхностните и дребни неща на скрият способностите ви.

Водолей
Този петък ще трябва да се справите сами с предизвикателствата, които стоят пред вас. Много е важно да бъдете уверени в силите си. Имате много повече ресурси, отколкото предполагате. 

Риби
Този петък ще бъдете уморени, но горди и доволни. Приемете участта си спокойно. Мислете за вечерта, когато ще може да си легнете рано и да се наспите.