В неделя ще ви се наложи да вникнете по-внимателно в думите на хора от семейството ви или на такива, с които ви предстои да имате контакт. Опитайте се да разберете тяхната позиция и техните чувства, независимо колко странни са те за вас.


Днес добро развитие могат да имат ваши финансови дела или разговори свързани с пари, които евентуално ще проведете с мъж. Като цяло мъжете днес ще бъдат в по-добра позиция в паричните си дела, отколкото жените, които ще са по-емоционални и непредсказуеми.

Денят вещае събитие от важен характер, което ще изиска подарък или букет с цветя, но всеки индивидуално ще вземе решение дали да присъства на такова събиране, според конкретната ситуация около COVID-19 в собствената си страна. 

Тези 3 зодии са имунизирани срещу коронавируса

В неделя част от разговорите ви ще бъдат свързани с новина или събитие свързано с жена от кръга ви приятели.

През този ден младите мъже трябва да са по-разумни при даване на обещания или при ангажиране с различни важни неща, тъй като има вероятност да преценят неправилно ситуацията и да вземат погрешни решения. 

Овен 
Запазете спокойствие. Не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не вземайте важни решения под влиянието на импулсивни желания. Добро време за интимни разговори, медитации и релаксираща почивка. 

Тези 5 зодии са обречени на бедност

Телец 
Денят е подходящ да се отдадете на  домакинската работа, инспекция на запасите и бюджета, пазаруване на продукти за в къщи, решаване на вътрешно-семейни въпроси, козметични и лечебно-профилактични процедури. 

Близнаци 
На вас се препоръчва да сте по-малко нервни и да работите по-малко през този период, по-добре е да отделите повече време за почивка и релакс. Има голям риск да хванете някакъв вирус, настинка, трябва да обърнете повече внимание на здравето си.  

Рак 
Раците трябва да поемат контрол над своите емоции и страхове, а не да им позволяват да контролират ума. Ако искате да се отпуснете и да почивате, тогава не се насилвайте да правите нищо насила. Този ден е подходящ за размисъл и вземане на решения. 

Лъв 
Трябва да прекарвате повече време със семейството и любимите си хора, тъй като това ще донесе много положителни емоции. Няма да е излишно в същото време да обсъждате съвместни планове с близките за близко бъдеще. 

Дева 
Девите трябва да проявят малко разбиране към нуждите на другите. Не трябва да поемате инициатива там, където не сте били помолени, за да не се получи неприятна ситуация. Не се поддавайте на провокации. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Везни 
Ако има някакъв проблем, Везните трябва да предприемат действия, за да го неутрализират. Рисковете са неподходящи през този период. Не вземайте важни решения, ако не сте 100% сигурни в успеха.  

Скорпион 
Днес е идеално време за домакински дела, ремонти или подреждане на нещата. Благоприятно е за завършване на работата, започнала по-рано. Ще бъде полезно да направите нещо полезно за здравето. 

Стрелец 
Ако имате несвършена работа, сега можете да й се посветите. Днес може да се окаже благоприятно за всичко, свързано с любовта и личния живот. Любимия човек ще ви подкрепи във всичките ви начинания. 

Най-верните съпрузи според зодията

Козирог 
Денят не е подходящ  за големи разходи и активност. Бъдете бдителни и следете за здравето си. В личния живот може да има леки недоразумения, нужно е да бъдете внимателни и чувствителни към любимите хора. 

Водолей 
Хубаво е да отделите време за семейството и приятелите. Полезно е да се изготви план за действие за бъдещето. Добре е да започнете да отделяте спестявания за по-трудни времена. 

Риби 
Като цяло денят обещава да бъде плавен, без особени събития. Не е дошъл момента да предприемате големи промени. Ще трябва да решавате много проблеми, може би дори не свои. Дръжте се сдържано и спокойно.