Вече е ясно какво са ни приготвили звездите за идната седмица. За Овните седмицата е доста раздвижена, а Телците да работят в партньорство. Близнаците ще реализират цели си, а Раците да владеят нервността си. За Лъвовете започва етап на стабилизация, а за Девите седмицата ще е изключително благоприятна. Везните се гневят не на шега и силно вредят на здравето си, а и за представителите на Скорпион ще е характерна засилената нервност. Стрелците също ще са дости нервни, но ще действат сполучливо, а представителите на Козирог стъпват в началото на чудесен етап. Водолеите разполагат с изразителен шанс за успех,  а за Рибите седмицата е успешна, но и нервна.


ОВЕН 
Раздвижен период

             Новата седмица ще бъде достатъчно надеждна и не по-малко раздвижена за Овните, а наличието на тези фактори винаги гарантира осъществяване на целите и задоволителни постижения в сферите на вашата активност. Налице са различни влияния, които ще оформят сполуката ви, но ще предизвикат и много нерви. Петък е успешен и печеливш, но и нервен. В нервност преминава и уикенда. Следват три успешни дни, а четвъртък е начало на промени.

ТЕЛЕЦ 
Работете в партньорство

            Предстоящото седемдневие подчертава необходимостта от партньорство, за да реализирате деловите си цели. Другият много важен момент е да не разчитате на обещана финансова подкрепа от някого. По въпроси от финансово естество се налага да действате индивидуално и с повишено внимание. В това отношение петък ви дава предимство, а уикендът е слаб. Понеделник и вторник са успешни, а в сряда повишете вниманието си. Четвъртък е сполучлив.
 
Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

БЛИЗНАЦИ 
Надеждна реализация

            Подкрепата от влиятелна личност ще е много важна през седмицата за вас, защото ще е достатъчна за да докажете стабилността си и да осъществите намеренията си. Според звездите фактори етапът е силно благоприятен за осъществяването на деловите ви цели. Ще ви предостави достатъчно добри условия да се подготвите за реализацията на намеренията си. Петък и събота са сполучливи, а неделя е силно напрегната. Делниците ще са успешни за делата ви.

РАК 
Овладейте нервността!

            Представителите на Рак са амбицирани за успешната си делова и лична реализация през периода, но са силно зависими от нервността си, която задължително следва да овладеят, ако възнамеряват да се възползват от положителните съдбовни влияния. Освен това е необходимо да не рискувате по никакъв начин, защото действайки така – провалът е сигурен. Петък, уикендът и понеделник ще са положителни и успешни. През следващите дни  внимавайте!

ЛЪВ 
Начало на стабилизиращ период

            Предстоящото седемдневие поставя началото на твърде плодотворен период за реализация на целите и намеренията ви. Не става дума за етап, който ще фиксира начална точка и в границите на определен срок ще ви зарадва с голям успех. Става въпрос за началото на времеви етап, през чието разгръщане ще се стабилизирате истински. Петък ви носи силен късмет, а уикендът ще е спокоен. Следващите дни ще са успешни, но и нервността на мнозина ще напомня за себе си.

ДЕВА 
Изключително благоприятна седмица

Предстоящите седем юлски дни с право биха могли да се нарекат истинска благословия за представителите на Дева, защото наистина са носители на изразителен подем в личен, делови и обществен план за родените в зодията. В началото на  етапа ще има по-изразително напрежение в контактите и по материални въпроси, но бързо ще го преодолеете. Петък не е лош, но ще е силно напрегнат. Следващите дни – без изключение също  ще са благоприятни и успешни.

ВЕЗНИ 
Пазете здравето от разрушителния си гняв

            В седмичната характеристика на Везните се забелязват известен застой в личен и финансов аспект, но тази ситуация бързо ще се разпадне без да ви навреди. Неприятности, включително здравословни за някои, ще последват поради висока нервност. В това отношение следва да сте по-внимателни и предпазливи. Петък носи промени, а спокойният уикенд ще е последван от нервен понеделник.Вторник и сряда са успешни, а в четвъртък се пазете от противници. 

СКОРПИОН 
Засилен нервност

            За Скорпионите предстоящата седмица носи известно напрежение, което за повечето от родените в знака ще е плод на повишена нервност, поради нелепо разминаване с възможностите за реализация на някои от целите им. За да преодолеете неудачите, избягвайте прибързването. В понеделник, вторник, сряда и четвъртък успехът – делови и личен ще радва всички родени в зодията. Сряда идва с напрежение, а следващия я четвъртък ще е успешен, но и нервен.

СТРЕЛЕЦ 
Сполука, но и изразителна нервност

              В делово отношение предстоящото седемдневие ще радва Стрелците със сполука, но нервността на повечето от вас ще е значителна. Не е свързана с проблеми от делово естество, защото в тази сфера всички ще реализирате намеренията си, включително и онези от вас, които са се насочили към трудно достъпни и престижни сфери. Петък е двойствен, а уикендът е сполучлив. Понеделник ще е напрегнат, а следващите дни ще са благоприятни и печеливши.

КОЗИРОГ 
В началото на чудесен етап

            Предстоящата седмица е начало на четиримесечен благодатен етап за всички представители на Козирог, през който родените в знака ще разполагат с чудесни възможности за осъществяване на цели, засягащи личните и деловите им намерения. Това е време, през което успешно ще реализирате личните и деловите си цели. Петък е силно благоприятен, а събота ще е неудобна. Неделя е успешна, а понеделник бележи ново начало. Следващите дни са силно успешни.

ВОДОЛЕЙ 
Изразителен шанс за успех

            И вие разполагате с чудесни възможности не само за успешно справяне с деловите си задачи, но и за реализацията на цели, които представляват интерес за вас. Най-нежелателно е да не прибързвате или да оставяте незавършени делата си, за да ги довършите през следващия ден. Петък и уикендът са благодатни, а понеделник бележи края на настоящия етап и началото на нов. Вторник носи печалби, а сряда е изпълнена с кавги. Четвъртък ще е успешен.

РИБИ 
Успешен, но нервен етап

            Седмичният период ще е благоприятен, но ще бъде изпълнен с изразителна нервност. Доброто за предстоящия етап е, че въпреки голямото закъснение, валидно при мнозина, ще реализирате целите си в пълнота, което може да се приеме донякъде като компенсация за загубеното в чакане време. Петък, събота и неделя ще преминат успешно. Понеделник ще бъде начало на нов етап, а вторник и сряда са характерни с финансова сполука. Четвъртък е успешен.