В събота ще ви се наложи да направите разход за човек от семейството си или да обсъждате такъв, който ще се наложи да направите през следващата седмица. Като цяло днес ще фокусирате вниманието си върху уреждането на финансовите си дела. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено ако сте получили предварителна покана да посетите някого или е предварително планирано пътуване с резервации. В дома ви може да възникне стресова ситуация свързана с някакъв вид агресия, господарски маниери на член от семейството ви или други тревоги. Намесата ви в чуждите работи на роднини, съседи или приятели може да ви злепостави като интриганти. 

Овен
Тази събота удоволствията са ви гарантирани. Само трябва да позволите на другите да поведат хорото и да ви дарят с незабравими спомени.

Телец
Тази събота не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Много вероятно е да получите повече, отколкото очаквате, ако нямате очаквания.

Тези четири зодии имат специална сила и са…

Близнаци
Тази събота се пазете от грешки. Може да не прецените даден риск и да се отпуснете прекалено много. Бъдете внимателни. 

Рак
Тази събота потърсете забавлението на непривични места. Дори да не успеете да намерите това което търсите, ще направите първата крачка, което не е малко.

Внимание, дами, мъжете от тези зодии ще превърнат живота ви в среднощен кошмар

Лъв
Днес не залагайте на случайността. Ако се стремите към нещо, трябва да положите усилия. Само така резултатът ще  е гарантиран. 

Дева
Тази събота е добър ден за тренировка. Една разходка няма да е достатъчна. Ще е нужно да се поизпотите повече, ако искате реални резултати.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Везни
Тази събота ще може да натрупате сериозно предимство пред хората, които се опитват да ви навредят. Премислете добре стратегията си и не бързайте.

Скорпион
Тази събота вероятността да срещнете интересен човек е много голяма. Затова не оставайте у дома, а излезте на дълга разходка.

Стрелец
Тази събота потърсете разнообразието навън с приятели. Кратко пътуване ще ви се отрази добре на светогледа. Опитайте се да бъдете нови. 

Козирог
Тази събота е време, в което да помислите за мечтите си. Планирайте осъществяването на следващите ви цели. Направете го с размах.

Водолей
Тази събота не давайте оценка на близки хора. По-добре се опитайте да разберете на какво се дължи поведението им. 

Риби
Тази събота не прибързвайте с взимането на решения. Много вероятно е да промените мнението си по даден въпрос достатъчно бързо.