В петък мнозина от вас ще преживеят притеснение или напрежение свързано с пари или с финансов документ. Днес ще ви изненада едно ново приятелство или действията на ваши приятели. Решенията, които ще вземат днес ваши роднини родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще ви притеснят или ще ги приемете като грешка. Мъжете над 35 годишна възраст да внимават в действия и решения, които касаят любовния им живот. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Овен
Това е ден, в който да запазите мнението за себе си. Може да се изкушите да споделите, но всъщност това би ви донесло повече неприятности, от колкото удоволствие.

Телец
Този петък само вие ще сте отговорни за вашето настроение. С много малко усилия ще може да украсите света около вас в желаните цветове. Не се подавайте на апатията.

Близнаци
Днес не проявявайте мнителност. Няма как всички да са на ваше разположение. Може би се притеснявате прекалено по даден въпрос и сте склонни да имате прекалени очаквания.

Тези зодии ще се къпят в пари през май

Рак
Този петък не прехвърляйте очакванията си на близките ви. Те също имат своите задачи и са уморени. Може да се окаже, че сте най-добре от всички.

Лъв
Това е ден, в който да оставите нещата да се случват от само себе си. Ако окажете натиск събитията може да излязат извън контрол, а вие нямате сметка от това.

Дева
Това е ден за активна комуникация. Не прекъсвайте събеседниците си, за да може да научите, колкото се повече за тях. Вечерта си подарете повече тишина.

Везни
Очаква ви успешен ден. Напрежение от сутринта може да ви разконцентрира, но това състояние бързо ще премине. Не си правете прибързани изводи.

Любов и романтични изненади очакват тези 3 зодии през май

Скорпион
Днес не се опитвайте да угодите на всички. Това е най-лесният начин да загубите себе си и да забравите желанията си. Потърсете уединение.

Стрелец
Това е ден, в който да помислите за бъдещето. Премисляйте действията и думите си. Сега има полза от компромиси и премълчаване на някои остри думи.

Козирог
Това е ден, в който да търсите доброто. Това е напълно възможно, стига да имате очи и уши за него. Повече усмивки няма да ви навредят.

Водолей
Очаква ви чудесен ден. Изпълнени с вдъхновение може да приключите рано със задълженията си и да си подарите повече часове за време, изпълнено с любимите ви дейности.

Риби
Днес се пазете да не се озовете в центъра на спор. Помислете дали ви е нужна ролята на арбитър. Едва ли ще спечелите толкова, колкото очаквате.