Не е Коледа, но и Великден носи празнични изненади. Купидон е насочил стрелите си към тези 3 зодии. Бъдете подготвени любовта най-накрая да ви завладее.
Телец
Най-накрая сте готови да приеме любовта, да споделите живота си с някого. В последно време се сблъсквате с много задачи, които трябва да бъдат завършени. Но започвате да осъзнавате, че се нуждаете от някого, който да споделя с вас лошите моменти. Отворете сърцето си и чакайте. Любовта всеки момент ще почука на вратата ви.


Везни
Имате твърде голям списък с критерии за мечтаната половинка. Започвате да осъзнавате, че скоро няма да срещнете перфектния човек, който да покрие всички ваши очаквания. Този уикенд захвърляте напрежението от ежедневието и се отдавате на забавления. Очаква ви нещо изненадващо. Не е перфектният, но може би някой ден ще се превърне във вашата фантазия.

Стрелец
Затворили сте страницата на предишната си връзка. От доста време се опитвате по всякакви начини да намерите нова тръпка, но всичко остава без резултат. Празничните дни имат изненада за вас. Ще срещнете един вълнуващ непознат по най-неочаквания начин. Започнете да се оглеждате, не се знае дали няма да бъде човекът от другата маса, който ви иска запалка.