Истерични крясъци или ледено мълчание – всяка зодия реагира различно по време на скандал – смятат астролозите.

Едни от знаците могат да избухнат въпреки търпението си, а други просто затръшват вратата и хукват да бягат от свадата.

Козирозите рядко крещят и по-скоро ще ви оставят да се навикате, без да реагират. Ако обаче ги раздразните здраво, очаквайте да хвърлят нещо по вас или да счупят някоя покъщнина.

Уникални почитатели на скандала са Скорпионите. Повечето от представителите на знака дори са готови да се заяждат, за да ви провокират, а накрая вие ще излезете виновни за всичко.
Подобен начин реагират и Овните – вие винаги ще сте виновни, а те винаги прави. Дори след като се успокоите, рядко ще признаят, че и те грешат.Най-пълният, точен и горещ секс хороскоп! Разберете тайните подвизи, фантазии и ерогенни зони на всяка зодия

В никакъв случай не подхващайте свада с Телец, дори да сте ядосани – ще избухне и ще ви игнорира. По-добре изчакайте бурята да отмине и говорете разумно, след като нервите му са се укротили.

Без викове и крясъци, но с леден тон решават конфликтите си Лъвовете. Те не понасят обидните думи, но са способни да ви сравнят със земята с равен и хладен тон, без да повишават дори октава.

Подобно реагират и представителите на Рак – те обичат да успокояват скандалджиите с благ тон и мили думи.

Четири зодии ще се радват на лято, изпълнено с флирт, любов и още нещо

Също обидчива и крайно докачлива, но без да крещи, Девата приема дори и критиката с благ тон като ужасна обида. При назряваща свада подходете кротко към Девата и я убедете, че е за нейно добро – съветват астролозите.

Бегълци от драмите са Близнаците. Представителите на тази зодия не обичат конфликтите и мразят да се обясняват на висок тон. Близнакът веднага ще напусне стаята, ако се опитате да му държите сметка с викове и обвинения.

Далеч по-адекватно реагират Везните. Те ще опитат първо да надвикат крясъците и с кротък тон да търсят диалог и аргументи. Ако обаче продължите да нападате Везната, тя ще избухне и ще ви съсипе така, че бихте поискали да сте мълчали.

Поводът за скандал за Стрелците пък е нещо, което минава мимоходом. Ако продължавате да дуднете обаче, Стрелецът може да избухне отново.

Зодията определя какви сте в секса и какво (не) обичате под чаршафите


Водолеите пък ще търпят и мълчат, докато им крещите, ще се затворят в себе си и няма да отвърнат, макар че са способни и да ви нападнат тъкмо когато сте решили, че имате надмощие.

Сълзи и плач пък ще ви посрещнат, ако нападнете Рибите с думи. Те са много чувствителни, когато ги критикуват, и дори сами да са провокирали скандала, ще се разстроят, ако се включите.

Източник: chudesa.net