Луната е в знак Стрелец – Постарайте се да проявите щедрост и да проявите широтата на душата си. Да се избягват конфликтите, бурните сцени и изясняване на отношенията. Енергията от тук ни прави великодушни, но и склонни към необмислени постъпки. 
По своето качество тези дни са сухи и топли, тъй като подлежат на елемента огън. Не се пресилвайте и не вървете на дълги разстояния. Може да ви заболят бедрата, кръста, да се обади ишиасът. Масажите се отразяват добре и отпускат схванатите мускули. Напрежението в бедрата може да се отстрани с компрес от шведска горчивка. 1

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

7-ти лунен ден – Добър ден за изясняване на заплетени взаимоотношения, както лични, така и делови. Дадената дума трябва да се спазва, затова не поемайте обещания, ако не сте сигурни, че ще ги изпълните. Избягвайте спорове и още повече конфликти. С енергията на деня са свързани бъбреците, надбъбречните жлези и ендокринната система. Хората със заболявания на щитовидната жлеза са особено уязвими. Подходящи са всякакви лечения, свързани с енергията на словото и звука, билки, минерали, всичко, което ни дава природата. 

При много хора може да се появи буйно веселие, склонност към безпричинна радост. Сдържайте се: възбуденото поведение неблагоприятно ще се отрази на имунната система. Емоционалният подем е добре да се направлява в творческото русло. Не правете това, което не ви харесва, но трябва. Въобще забравете днес думите “трябва” и “съм длъжен”. Забравете за всички дела и грижите. Спомнете си, че имате чувства. Погледнете и към отсрещния пол. Днес трябва да се лее река само от любов, влюбеност и влечение. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! 

Отношения – Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство просто така и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни претенции и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към жената, родителите към децата. 

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре. Приемете любовта, където и да ви застигне страстта. Няма нужда да сдържате в това денонощие своите еротични фантазии. Отпуснете се и се отдайте на воля на секса, потънете в оргазма! 

Пострижка – Ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте. Подходящо е за използване на натурални оцветители на косата в светли или рижави тонове за подобряване на отношенията. 

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното. 

Сънища – Ако сънувате катастрофи, агресия, кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.