Овните действат успешно, а Телците вземат точни решения. Периодът е напрегнат за Близнаците и неудобен за Раците. Лъвът действа стабилно и успешно, а Девите по-точно да планират задачите си.

За Везните предстои успех, а Скорпионите да се организират. Стрелците да се ръководят от логиката, а Козирозите постигат успехи. Любовна амбиция движи Водолеите, а Рибите да решават и действат бързо.           

Седмичен хороскоп за ОВЕН   

Успешни действия

              Благоприятните съдбовни влияния са характерни за Овните през седмичния период. Това недвусмислено ви предоставя добри възможности за осъществяване на замисленото. Ако поддържате хармонични отношения с околните ще наложите присъствието си по чудесен начин. Петък е благодатен, а в събота ви нападат мрачни мисли. Неделя ще е спокойна. Делниците ще ви радват с добри постижения във финансово и професионално отношение.

Седмичен хороскоп за ТЕЛЕЦ 

Вземате точно решение

              Огромна част от представителите на Телец са заети през последните седмици с обмислянето на някакъв въпрос, който наистина се оказва важен за бъдещето. През периода достигате до яснота по въпросната тема. Вземете вярното решение. Петък ще е тежък и неприятен. Уикендът е успешен и благодатен. Голямо напрежение носи понеделник. Вторник загатва за предстоящи промени. В сряда и четвъртък постигате безусловно фиксираните цели.  

Седмичен хороскоп за БЛИЗНАЦИ

Силно напрежение

              Периодът ще е доста напрегнат за Близнаците. Причината е в упоритото прикриване на интересуваща ви истина от някого. Въпреки това вероятността да я разкриете е голяма. Част от представителите на зодията ще опитат чрез хитрост да постигнат намеренията си. Методът няма да е особено надежден сега. Петък ясно подчертава че ще пътувате, а уикендът е доста благоприятен за целите. Делниците ще са напрегнати, но и достатъчно успешни.

Седмичен хороскоп за РАК

Напрежение и неудобства

            За Раците се очертават временни неудобства, които явно ще предизвикат доста напрежение у повечето от представителите на знака. В много случаи става въпрос за неочаквани загуби. Просто внимавайте! Днес се пазете от грешки, а в събота избягвайте противоречията. Неделя е благоприятна и  спокойна. В понеделник научавате важна и интересна новина. Вторник е труден и противоречив. Материален успех предвещава сряда, а в четвъртък сте достатъчно активни.

Седмичен хороскоп за ЛЪВ

Стабилност и постижения

              За Лъвовете настъпва период на равновесие и стабилност, характерен със съзидателен труд, реализиране на целите, умножаване на материалните блага и гъвкаво движение напред съобразно ситуацията. Известни залитания към недостижимото са характерни за максималистите от зодията. Петък е благодатен за дела и печалби. Събота е трудна. Неделя ще премине спокойно. Никакви затруднения не се очертават в понеделник. И следващите дни носят успех.

Седмичен хороскоп за ДЕВА 

Планирайте деловата си дейност точно

              Представителите на Дева трябва да си дадат ясна сметка към какво да насочат усилията и вниманието си през седмицата за да достигнат до желаните резултати. Колебанията и съмненията в успеха може да поставят под въпрос пълнотата на вашата реализация. Това е единственото условие, с което следва да се съобразите още в началото на започващата делова седмица. Всичките дни ще са променливи. Видимо е, че са много напрегнати и провокативни.

Седмичен хороскоп за ВЕЗНИ

Успех

              Този седмичен период може да се превърне в твърде успешен, ако обаче се съобразите с няколко важни моменти, които ще ви позволят постигането на набелязаните цели. Допускате грешки поради многопосочно мислене и разсейване. Задължително е да отстраните подобна негативност. Събота е благодатна, а неделя носи хубави новини. Понеделник идва с явен успех, а вторник е труден. Сряда е успешна. Някои пътуват. Четвъртък ще бъде неприятен.

Седмичен хороскоп за СКОРПИОН

Организирайте се за делата си

              Дребни незначителни ангажименти, разпиляване на времето поради неточна преценка на ситуации и събития, захващане с множество задачи едновременно и неуместно разпиляване на времето. Стегнете се! Петък е неудовлетворителен и труден. Събота е добра за постижения, а в неделя избягвайте конфликтите. Понеделник носи разочарования, а вторник ще предизвика фалшиви надежди. В сряда се пазете от грешки. В четвъртък ще имате силен шанс за успех.

Седмичен хороскоп за СТРЕЛЕЦ 

Облегнете се на логиката

              Добрата препоръка за преобладаващата част от Стрелците през настоящия период е да проявят по-голяма инициативност. Липсата  на такава, комбинирана със заблуди и фалшиви надежди ще ви доведе до силни, а и неочаквани разочарования. Събудете се от съня, в който пребивавате благоговейно. Петък е благодатен.  В събота се мотивирайте за реализацията на целите си. Неделя е хубава и сполучлива. Добрият делник е сряда. Другите дни носят проблеми.

Седмичен хороскоп за КОЗИРОГ

Успешно решаване на проблеми

              Пред Козирозите има проблеми, с разрешаването на които следва да се заемат незабавно. Приложете остротата на своя разум с безпощадна точност. Необходима е за да откриете средствата и способите, чрез които ще достигнете до конкретна яснота не само на сегашните, но и на бъдещите си цели. Петък изисква бързи действия, а събота е твърде плодотворна. Неделя е мрачна. Понеделник идва с новини, а във вторник действате успешно. През следващите два дни също.

Седмичен хороскоп за ВОДОЛЕЙ

Любовни амбиции

              Най-ярката изразност при Водолеите за новата седмица ще е мощно завладялата ги любовна амбиция. Това обаче не бива да се превръща в пречка за реализацията на деловите задачи и свободната комуникация в обществото. Петък е силно емоционален за мнозина от зодията. Събота ражда проблеми. Неделя идва с новини. Понеделник ще ви изненада неприятно с трудности. Тенденция за печалби се очертава във вторник и сряда. За четвъртък – промени.

Седмичен хороскоп за РИБИ 

Необходими са бързи решения

              Предстоящият седемдневен период ще е успешен за онези от представителите на Риби, които са в състояние да вземат бързи решения и без колебание да ги прилагат на практика. Ще ви е трудно, защото ситуациите през дните няма да са достатъчно изяснени. Петък е благоприятен за реализация. Събота е успешна, а неделя се оказва доста мрачна и неприятна. Понеделник ще ви радва с новини. Вторник издига пречки. Другите дни са хубави.