Астролозите смятат, че с помощта на астрологията можете да дадете обяснение на всичко – от склонност към предателство до поведението в леглото, пише tialoto. Но този път палачинката е обърната. Анкета, в която са се включили 9000 дами, отразява какво мислят жените за мъжете на любовния фронт. Кои знаци са най-секси, най-груби, най-нежни...

Допитването за най-секси мъж формира тройка, на което начело е Телец. Второто и третото място са за Скорпионите и Козирозите. На немного голяма разлика зад тях се движат мъжете Дева, Стрелец, Водолей, Риби и Овен.

Най-нежните мъже пък се оказват родените под знака Рак, което едва ли е изненада, тъй като и астрологията ги поставя сред най-романтичните зодии. Мъжете Риби и Близнаци допълват челната тройка.


Мъжете от тези 3 зодии ще превърнат живота ви в ад

В следващото подреждане пък са намесени тези, които са егоисти в секса и не са загрижени дали партньорът им ще достигне до оргазъм. Мъжете, които най-често мислят само за себе си под юргана са Овните. В непрестижната тройка влизат още Лъвовете и Близнаците. Козирозите и Стрелците са другите, които действат на принципа „повече да вземем, отколкото да дадем“.

17% от запитаните пък смятат, че трябва да се запасите със списание, книга или таблет, ако ви предстои интимна вечер с мъж Дева. Те са първенци в категорията „Скука“. Везните, Близнаците и Раците са другите, които не се открояват с нищо интересно в спалнята.

Това са професионалните свалячи в зодиака

Като твърде груби и първични са определени мъжете Овен, Близнаци, Лъв, Скорпион и Козирог. Изненадващо по този показател е класиран и мъжът Рак, който оглави най-нежните зодии. Съветът на специалистите към тези зодии е да знаят, че жените имат нужда и от ласки.

Секс без забележки, но пък и без жените да изпадат във възторг. В тази група първенци са Близнаците, а след тях се нареждат Стрелец, Водолей и Дева.

И жените кръшкат, но ето как го правят според зодията си

„Секс бегачите за кратко разстояние“ пък са представителите на силния пол под знаците Близнаци, Овен и Стрелец.

И накрая, най-почетната номинация – „Най-добрият секс в живота ми“!

Гордо на първото място стъпват мъжете от зодия Телец с 66%, а само на 2% зад тях се нареждат Скорпионите. Третото място принадлежи на Водолеите с 63%, а най-ниско са оценени мъжете Дева.