Във вторник ще се изправите пред един важен ден, в който ще бъде добре да осмислите преживяните досега от вас изпитания. Какъв е бил техния смисъл, на какво са ви научили.

Днес не търсете вина в други хора за преживяните през последните шест години събития. Отговорите са вътре във вас и за плод на ваши собствени решения и действия.


Тези 3 зодии ще направят живота ви черен от ревност!

Днес може да възобновите комуникацията си със стари или позабравени приятели, познати, съученици, колеги и др. Новите познанства ще имат важно влияние върху духовното ви развитие.

Мъжете над средна възраст ще могат да запомнят този ден с интересни любовни разговори и преживявания, стига егоизма и лошите маниери да не надделее в тях.

Жените над средна възраст ще получат доказателства за нечия неискреност или за измама, в която са били въвлечени.

Зодиите, които няма да се поколебаят да използват тайните ви срещу вас

Овен
Този вторник не бягайте от желанията си. Дори да го направите в един момент те ще ви настигнат. Не можете да избягате от тях.

Телец
Днес бъдете готови за изненадващо решение от страна на половинката ви. В името на семейното щастие не бързайте да противоречите.

Близнаци
Това е ден, в който сериозно да се замислите за здравето си. Не правете компромиси с него - дайте си почивка и необходимите изследвания.

Рак
Днес ще може да се почувствате по-спокойни. Отметнали сте достатъчно работа, ако имате сили - продължавайте в същия дух.

Лъв
Днес от плещите ви ще падне огромен товар. Когато следващият път се притесните си спомнете за този случай, за да се успокоите.

Дева
Днес ще трябва да признаете за ваш пропуск. Ще трябва да направите усилия това да не се повтаря. Можете да сте по-добри.

Везни
Днес не се подвеждайте по чуждо мнение. Вашето усещане сега е най-важно и едва ли ще ви подведе. имайте си повече вяра.

Скорпион
През този ден не забравяйте откъде сте тръгнали. Не забравяйте и старите си приятели. Може би е време да се сближите отново.

Стрелец
Днес ще се почувствате на мястото си. Опитайте се да направите така, че по-често да сте в тази подходяща ситуация.

Козирог
Днес не бъдете прекалено подозрителни към всичко ново. Може да проявите интерес. Той ще ви помогне да опознаете нещата по-добре.

Водолей
През този ден ще трябва да помислите как да поднесете свое извинение. В дългосрочен план не допускайте компрометиращи ви ситуации.

Риби
Днес си подарете няколко часа време само за вас и любимите ви дейности. Имате нужда от самовглъбяване и успокоение.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества