За личностните характеристики сме говорили много, особено за тези, свързани с различните зодии. Определените черти, характерни за знаците идват не само от деня на раждане, но и от позицията на планетите и Слънцето.
Днес ще обърнем внимание на една специфична черта – нарцисизъм. Представяме ви топ 3 на зодиите, които повече от всичко обичат и харесват себе си:

1. Телец
Те смятат, че са най-добрите. Ако не могат да направят нещо, смятат, че никой не може. Каквото и да правят, гледат да е в тяхна полза. Нивото им на съпричастност е на нула и са способни да минат през всичко и всеки, за да постигнат целите си. Не са способни да разберат нищо, ако не ги засяга по някакъв начин. Имат проблеми с гнева и могат да манипулират изкусно всеки един, независимо дали ще има полза за тях или не.

Внимавайте! Тези три зодии се обвързват много трудно, срещнете ли ги - бягайте!

2. Лъв
Пълни с гордост, егото на Лъвовете е нещо, което трудно може да бъде описано с думи. Те оперират с убеждението, че са най-важните и техните желания са преди всичко. Лъвовете не се интересуват дали някой ще пострада от действията им, стига да постигнат целите си. Като истински представители на нарцисите, те търсят внимание и държат всички погледи да са вперени в тях.

Огромен късмет очаква 3 зодии през юни, проверете сред тях ли сте!

3. Скорпион
Ако сте в добри отношения със зодия Скорпион, тогава няма нужда да се притеснявате от нищо. Но ако сте го обидили или наранили по някакъв начин, то гответе се за отмъщение. Те са най-отмъстителните от зодиака и в такива моменти изобщо не се интересуват от отношенията, които сте имали преди. Те са много добри в това да изтриват хора от живота си и определено обичат от всичко най-много себе си.