В неделя няма да има толкова емоции в живота ви, колкото вчера, но сам по себе си този ден също ще бъде интересен.

Това ще бъде благоприятен ден за срещи и за събирания, особено ако те се случат инцидентно или повода за тях възникне неочаквано. Добрите новини днес ще бъдат свързани с пари или с ваши финансови интереси.

Денят вещае стресова ситуация или кратък момент на паника свързан с бебе или с дете.

Астрологът Павел Глоба: 4 зодии да се готвят за късметлийски октомври

Днес мъжете от кръга ви приятели ще са по-активни в желанието за социален живот с вас, така че не са изключени различни покани или предложения в този план.

Ще ви изненадат неочаквани проблеми или неприятности в живота на жена, тъй като ще са на база елементарни грешки и пропуски.

Овен
В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Овните през днешния ден.

Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно.

Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Днес проведете консултации.

Телец
Неделя ще е доста успешен ден за представителите на Телец. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим.

Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви.

Не е желателно да взимате пари на заем. Можете да постигнете много днес, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Близнаци
Неделя ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.

Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи.

Близките ще Ви зарадват с мил жест. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.

Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка.

Приемете засечките в работата като вид обучение. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии до края на годината

Рак
Неделя – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота.

Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Близките също желаят да им отделите от времето си.

Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем.

В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Днес всичко тръгва по вода.

Лъв
Неделя ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни.

Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки.

Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Жените от знака ги очаква интересна среща.

Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Дева
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Неделя е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Девите.

Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас.

С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

2020 г. ще е истинско изпитание за тези 3 зодии

Везни
Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си.

Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си.

Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Скорпион
Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини.

Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие.

Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Стрелец
В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете.

Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение.

Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас.

Неделя е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Козирог
В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през днешния ден. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот.

Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място.

Неделя не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Бъдете деликатни, но твърди.

Водолей
Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Възможно е днес работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи.

Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците.

В неделя отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Риби
Неделя може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.

Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка.

Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи.

В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели.

Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.