Неделя ще бъде важен ден за изпълнение на вашите домашни задължения. Колкото сте си починали вчера, толкова... днес е време за работа.

В неделя ще успеете да приключите с някои подобрения или нововъведения в дома си, ще освежите домашната обстановка с нови неща. Ще бъдете горди от собствените си усилия (стига все пак да не сте решили да се отдадете на ленност).

Неделя ще бъде благоприятен ден за любовните ви отношения, за приятни изненади, които ще подготвите за любимия човек. Новите романтични връзки създадени днес ще имат дълго време на развитие.

Павел Глоба: 4 зодии ще се радват на неимоверен късмет тази есен

В неделя някои от вас ще разговарят относно наследствен имот и бъдещите ви действия свързани с неговата поддръжка, продажба, отдаване под наем и други.

В неделя не отказвайте поканите за срещи или събирания, дори някои от хората, които ще присъстват там да не ви харесват. 

Овен
Днес не се надявайте на чудо. Ще се наложи да приемете ситуацията такава, каквато е. Тя има своите предимства, но трябва да ги видите.

Телец
Тази неделя не хвърляйте на лесното щастие или печалба. Понякога евтиното наистина излиза доста скъпо и губи време.

Близнаци
Тази неделя не давайте нищо назаем. Ако може не правете и подаръци без повод. Сега е време да пазите вашето.

Рак
Тази неделя е време за истинска почивка. Това означава е добре да пестите силите си и да не излизате от дома. 

През август животът на тези 4 зодии ще се превърне в Ад

Лъв
Тази неделя е добре да сте по-внимателни с близките си. От една погрешна дума може да стане голяма беля.

Дева
Тази неделя не се колебайте да казвате истината. Не мислете дали на някой ще му стане неприятно, най-добре е да сте искрени.

Везни
Тази неделя не си поставяйте високи цели. Ако все пак ви се налага да свършите важна работа потърсете помощ.

Скорпион
Сега не е моментът за равносметки. Оставете нещата такива, каквито са. Доброто ще дойде, когато най-малко го очаквате.

Стрелец
Днес не повтаряйте стари грешки. Дори да сте направили първата крачка не е късно да спрете и да помислите дали да продължите или не.

Козирог
Тази неделя не се надявайте на случайността. Ако искате да ви се случи нещо хубаво ще трябва да внесете сериозни усилия.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Водолей
Днес не споделяйте своите намерения. Скоро може да се променят и да трябва да обяснявате излишно промяната в мнението ви. 

Риби
Тази неделя се отдайте на почивка и правете само това, което искате. Все пак изберете дейност, която да е различна от обичайните ви.