На някои им върви в любовта, а на други не чак толкова. Някои се влюбват и дават сърцето си лесно, а на други им трябва повече време, за да изградят връзка, уповаваща се на доверие. Може да се каже, че до известна степен зодията обуславя нашите предпочитания в любовта и е насочващият фактор, който ни кара да се държим по определен начин, когато се опитваме да градим връзка.


Жените от тези зодии могат да разведат всеки мъж

Ето защо на някои хора им е по-трудно да се обвържат и не е никак леко за човека отсреща да си има такъв партньор. Но... виновна е зодията.

Скорпион

Скорпионите са най-ревнивата зодия и искат да обсебят партньора си за отрицателно време, което не е особено приятно за отсрещната страна. Скорпионите обичат да контролират и не е лесно да излезеш на глава с тях, но пък обичат ли, обичат с цялото си същество.

Не познаваш мъж от зодия Близнаци? Няма да повярваш колко много си изпуснала!

Лъв

Лъвовете се славят с много силни характери и не обичат да отстъпват от своето. Те могат да докарат до лудост партньора си със своите претенции. Когато искат нещо, го искат на момента, но Лъвовете са и изключително лоялни и никога няма да ви предадат.

Стрелец

Стрелецът понякога има много полюсни и крайни чувства и решения, което го правим труден за разбиране, тъй като не е лесно да се справиш с настроенията му. Но пък Стрелците ще направят всичко възможно, за да ви обичат както трябва и да ви дадат щастие.

източник: dariknews.bg