Ако се чудите какво са ви подготвили звездите за днес, то погледнете следните редове:

Овен 21 март - 20 април
От днес планетата на бизнес инициативата Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Стрелеца. Ориентирайте се към проучване на пазара, към преговори с посредници и доставчици. Посетете пазари и тържища, осъществете връзки с хара, които могат да ви бъдат от полза за бъдещите начинания. Денят е добър за преговори. Съберете се около масата, покрай хапването и пийването и разговорите ще потръгнат. Изискването е само да не се губи чувството за мярка и да не се отива в крайности. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

Телец 21 април – 20 май


Денят е благоприятен за пътувания и нови начинания. С лекота придобивате вътрешна свобода, която на външно ниво ще се реализира в приятни срещи и общуване с хора на различно ниво. Денят е чудесен за брак и обвързване. Ще успеете да съхраните и запазите любовта си. Нещо неприятно остава в миналото. Споразумявате се по семейни и наследствени въпроси. Ден на виното и на камбаната. Ще има за какво да почерпите. Вървите към нови запознанства идващи от страна на новите партньори в живота ви.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Близнаци 21 май – 21 юни
От днесе планетата на бизнес инициативата Меркурий ще ви гледа в опозиция, а това ще се отрази негативно на някои търговски връзки, на пътуванията и деловите контакти. Ще трябва доста да се постараете, за да уредите точните договори в следващите дни. Следобед ще се наложи да изоставяте своите планове за сметка на чуждите. Дайте предимство на партньора и децата. В момента е добре да стоите повече зад кадър, да не споделяте идеите си и да не приемате чуждите прекалено доверчиво. Конкуренцията готви капани.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли
Ден за веселие и разкрепостяване. Постарайте се поне за часове да не мислите за работа и пари. Меркурий вече не ви гледа благосклонно. Би било добре да се опрете на партньорите и децата, да не поемате цялата работа и отговорност свързана с дома и преките ви задължения. Сега е момента да се разпределят ролите, за да може всички у дома да се почувстват удобно, уютно, но и отговорно. Ден за релакс и чувствени моменти. Разпуснете душата, без да губите чувството си за мярка. Пътувайте към места и хора, за които мислите отдавна.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август
До обед всичко при вас става трудно. Мислите се въртят около нуждите и парите. Не поемайте чужда отговорност. Ще се затрудните и ще си докарате неприятности с близките. Към обед всичко се променя, пътувате, гостувате, намирате място, където да разпуснете душата, да се радвате на приемане и общуване и да си доставите удоволствие на сетивата. Ако сте внимателни с алкохола и стимулантите всичко ще е наред. Меркурий вече ви гледа стимулиращо. Навлизате в период с много възможности за връзки и работа.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември
Станете рано. Първата половина на деня ви носи радост, щастливи моменти, приятни изживявания и срещи. Всичко предприето ще носи ползи в бъдеще. Следобед му отпускате края, отивате в крайности или правите грешен ход, който ще ви донесе проблеми в следващите дни. Не бързайте да се обвързвате с непроверени хора, а и проверените ще се опитват да ви стоварват личната си отговорност. От днес Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Ориентирайте се към краткосрочни проекти.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври
Най-хубавият ден в този месец за сключване на брак, за годежи и всякакъв тип партньорско обвързване. Сега е момента да издигнете връзките си на нова навивка на общуване, да подсигурите бъдещето на децата в материален и юридически план. Този ден ще ви донесе веселие, възможности за приятни срещи и общуване с нови хора. Имате шанс да влезете в нова среда и да опитате някои неподозирани екстри. Съветът е да се контролирате, за да не се отиде в крайности, които да развалят щастливите моменти.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5
 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Родените в третата декада ще имат трудно начало на деня, с проблеми при пътувания и общуване и с неочаквано финансово затруднение. Меркурий напуска вашия знак, а това изисква да се преразпределят парите и отговорностите, да не се блъскате, отговоряте и трудите за всичко. Време е да се разпределят ролите и наличностите, да се определи точно кой за какво отговаря и какво ще получава насреща. Следобед обстановката ще се успокои, ще се радвате на приятни минути, но ще остане една неприятна горчивина.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ден за радост и веселие. Ще се прокрадват и делови моменти, които ще ви отделят от приятната компания. От днес, планетата на бизнеса Меркурий навлиза във вашия знак, а това ще стимулира деловата ви активности ще даде възможност да изкарвате повече пари, да обезпечите бъдещето си и това на децата. Не бързайте, обмислете всичко, което се предлага в следващите дни, когато Луната ще ви гледа в опозиция. Работата в екип трудно ще върви. Не бързайте с новите идеи, нека отлежат. Този ден е даден за релакс и щастливи мигове.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари
Родените в третата декада ще имат повече приятни моменти и допълнителни екстри. Чудесен ден за пътуване, за весели компании и общуване. Това е и най-добрият ден за сключване на брак в този месец. Стабилизирайте връзките си, дайте воля на страста и удоволствията, радвайте се на щастливи моменти заедно със семейството и децата. До вечерта ще се предложат поне два варианта. Може да опитате и двете възможности. Изискването е във всеки момент да запазите чувството си за мярка. Така всичко ще е наред и ще се чувствате добре.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
За родените в третата декада ще има трудно начало на деня, с прекалени отговорности към свои и чужди, с натиск да се върви в неизгодна за вас посока и с всякакви притискания и притеснения от съдбата. Поспете, не бързайте с действия и пътувания, за да не увеличите харчовете. Към обед ще се намери кой да свърши поне част от работата ви, да поеме някои отговорности и разходи. Навлизате в силен период. В следващите дни ще доминирате и на работното място. Сега разпуснете и си доставете радост за сетивата.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март
До обед плувате в свои води, прекарвате приятно с близките и децата, радвате се на щастливи моменти в любовта, секса и чувствата. Следобед живота обръща своята палачинка, залива ви с отговорности и изисквания, които трудно ще покриете. От днес Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Луната също няма да ви пощади от знака на Близнаците и така в хороскопа ви ще се образува най-старият кармичен кръст получен, когато хората са сложили камък върху камък. Ще ви е тежко три дни.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

Честит Рожден Ден!
Личната ви година е осмица. Имате реални шансове до края на годината да уцелите своята шестица от тотото на живота с чудесна работа, наследство, брак и наследник. Днес е най-щастливият ден за обвързване и сключване на брак. Не се колебайте да направите предложение и да грабнете букета. През 2018 г. ви чака нова подредба, преосмисляне и прекратяване на някои връзки. Затова сега си осигурете максимален избор от възможности.

Родените днес ще бъдат богати, ще „цицат от две крави”, ще имат двоен стандарт и ще разчитат на няколко варианта за бизнес. Ще се възползват от чуждите дарби, таланти и идеи.

Заченатите днес във веселие и радост, ще имат щастлив, ярък и обезпечен живот. Не се карайте ако ще правите бебето, за да не му отнемете някои шансове или способноста да се радва на живота.

Източник: в. Монитор