Знаете, че имате досадни навици, които успяват да отблъснат хората около вас, но продължавате да ги правите. Проблемът е, че повечето хора не ги осъзнават и продължават с нормалното си съществуване, пише actualno.com.
Aко се чудите защо ви отбягват, вижте кое е най-досадното нещо от характера ви, което успява да ги отблъсне.

Телец, Рак и Скорпион Не можете да водите нормален разговор. Винаги включвате собствения си опит и изморявате събеседника с проблемите си. Обладавате цялото пространство и говорите така, сякаш светът се върти около вас. Спрете да използвате толкова много думата Аз и опитайте да изслушвате. Можете да разберете нещо ново, а и да намерите нов приятел, или поне да задържите стар такъв.

Близнаци, Лъв и Везни Борите се със своята емоционалност. Постоянната смяна на настроенията ви, изнервя околните. Присъствието ви, често провокира силно напрежение в компанията. Съсредоточете се върху откриване на златната си среда. Натоварвате близките си и това само ги отдалечава от вас.

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Дева, Козирог и Водолей Интелигентни и властни личности, които винаги обичат да контролират средата, в която се намират. Живеете в подредения си свят и не можете да се примирите с бъркотията, която останалите предизвикват. В разговорите си, обичате да се изтъквате и да напомняте индиректно, че сте малко над средното ниво. Правите остри коментари, с които обиждате приятелите си.

Стрелец, Риби и Овен Страдате от своята дребнавост. Можете да се забавлявате и да бъдете центъра на луди купони. Но дойде ли време за плащане на сметка, пресмятате всичко до последната стотинка. Пестеливи сте и това успява да издразни приятелите им. Не обичате да променяте плановете си. Ако някой иска да промени нещо в последната минута, ще успее само да предизвика гнева ви.