Попълнете търсена ключова дума или фраза

Внимание, днес ви чакат тежки разговори с мъж и жена

https://blitz.bg/layfstayl/khoroskop/vnimanie-dnes-vi-chakat-tezhki-razgovori-s-mzh-i-zhena_news632698.html Blitz.bg София, България 13 Окт. 2018, 07:19 1325 прочита 0 коментара

В събота ще обмисляте или действате по пропуснати или забравени досега задачи и ангажименти. Като цяло те ще имат връзка с вашия домашен живот или имот, който притежавате. Вероятно мнозина днес ще проведат разговор с жена, свързан с пари или общи финансови действия. Този ден вещае важно събитие или среща с мъж, най-вероятно роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Възможни са посещения в дома на човек, който има здравословен проблем или в болница. Срещите днес ще имат важно значение за събитията през следващите дни. 

Овен
Може да възникне нова любовна връзка, която да завърши с брак. Влиянието на планетите върху съпружеските отношения е много благоприятно и съдейства за тяхното укрепване. През месеца има много срещи от различен род и пътувания при журналистите, издателите и лингвистите, а също и при търговците. Сложен период за тези, които са свързани с търговията. Печалбата може да се окаже минимална.

Телец
Вашият жизнен потенциал и обаяние се стремят към понижаване. Трябва да се избягва активността в семейните дела и не трябва да се дават или приемат съвети. Не е изключено Телците да съумеят да привлекат нови партньори към своите проекти. Преговорите с финансовите партньори са затруднени и вероятно, няма да донесат голяма печалба.

По какви мъже си падат жените според зодията им!

Близнаци
Вашата емоционалност и чувственост в сексуалната сфера могат да се обърнат в разочарование. Не е изключено домашните неправилно да оценяват вашата активност и да ви сметнат за прекомерно самоуверени. Близнаците могат да преодолеят интригите на противниците и враговете и да подобрят своето материално благосъстояние в резултат на пътувания или начинания, свързани с разширяването на бизнеса или с нови контакти, особено с чужденци. Много Близнаци чувстват облекчение, избавяйки се от необходимост да икономисват.

Рак
Днес у вас може да се появи усещането за безсмислеността на любовните ви отношения. Може би неувереността в себе си и отчуждението да ви подведат. Това се отразява на служебните проблеми и на ситуацията в семейството. Този ден готви промени в плановете и приоритетните направления и това особено касае творческите професии. Организирането на новото начинание може окончателно да опустоши кесията ви.

Лъв
Трябва да усмирите стремежа си към риск, опасностите и екстравагантните постъпки. Не е изключено да трябва да се хвърлите с открити гърди срещу опасностите, заплашващи семейството. Постарайте се да не се захващате с решаването на задачи, превишаващи вашите сили и възможности. Възможни са любовни несполуки или сблъсквания със странични хора, които да завършат не във ваша полза.

Дева
Днес много Деви са подложени на изпитание за здравината на техните намерения. Бъдете готови за неприятно известие. Стремежът да бъдете първи, може да ви постави на последно място. Предстоят дни, които са неблагоприятни във финансово отношение.

Везни
Може със спокойна душа да се наслаждавате на радостите на живота. Егоизмът на много Везни се проявява във взискателност към околните и доста по-малка взискателност по отношение на себе си. Благодарение на поддръжката на покровителите, днес действията на Везните получават конкретност и целенасоченост. Не е изключено появяването на свежи идеи, които да позволят намирането на нови източници на доходи.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Скорпион

Избирайте за спътник на живота си хора, родени под знака на Водата или Земята. В кръга на роднините си вие намирате отговорът на много въпроси, а след това с нови сили се заемате за работа. Първата половина на деня няма да предразполага към активни действия и по-вероятно трябва да се примирите с това, с което се занимавате и което се е поспряло по съвсем обективни причини. Постарайте се през този ден да не предприемате нищо рисковано.

Стрелец
Приемете тактиката на изчакването докато целта не се окаже редом с вас и тогава може да пуснете стрелите си. Усилва се вашия дар да убеждавате, което се отразява положително върху отношенията ви с близките. Стрелците проявяват своя талант и способности в различните сфери на дейност. Усилват се вашия либерализъм и предприемчивост. Бъдете нащрек, тъй като са възможни предложения за „бързо забогатяване“.

Козирог
Нараства неоправданото самомнение на Козирозите, концентрирането на вниманието им върху собствените преживявания и обидите. На много Козирози се налага да поемат отговорността за семейството върху себе си. Възможни са опити на влиятелни хора да изпитат честта и достойнството на Козирозите. Но тяхната репутация няма да пострада сериозно. Възможни са дребни загуби и кражби.

Водолей
Мнозина от вас предпочитат да се отнесат към новия си избраник с леко презрение и равнодушие. По тази причина общуването може да се окаже неуспешно. Склонността към усъвършенстване и познание няма да позволи на много Водолеи да се занимават с дребни неща. Възможни са незначителни успехи в наскоро започнатите начинания. Материалните въпроси няма да се решават леко.

Риби
Не трябва да отстоявате възгледите си с всякакви средства, особено пред любимия човек. Възможно е проблемите на роднините да поискат от Рибите морална и материална поддръжка. Вероятно денят е изпълнен с противоречиви събития, една част от които е свързана с активната дейност на Рибите, а другата – с пасивното съзерцание на най-близкото обкръжение. Възможна е малка печалба или изгодна покупка.

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам