В неделя ще преживеете един неприятен спор или конфликт в дома си свързан с пари или с предстоящи разходи. Днес мнозина ще отделят време за разговори или среща с приятели. Едно приятелство с жена днес ще ви бъде от полза със знания, контакти или някакъв вид информация. Ще сте склонни да се съмнявате в думите на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева и ще търсите доказателства за вашите съмнения. Неделя ще бъде благоприятен ден за срещи със стари приятели и възстановяване на отношения, които са били прекъснати поради различни причини. 

Овен
Тази неделя потърсете истината извън себе си. Нещата около вас ще са тези, които ще ви разведрят и покажат другата страна на живота.

Телец 
Днес не търсете виновник за вашите проблеми. Повечето от нещата си ги причиняваме сами. Просто помислете как да не повтаряте грешките си. 

Тези 5 зодии са най-добрите, защото…

Близнаци
Тази неделя не подценявайте мнението на близките ви, но и не позволявайте да ви вменяват вина. Имате нужда от сверяване на часовника и нищо друго.

Рак
Тази неделя е време, в което да си починете от рутината. Всичко привично ще ви причини душевни страдания. Търсете различното.

Лъв
Тази неделя е добър ден да помислите къде може да спестите ресурси и усилия. Помислете какво ви носи суетата и какво смирението.

Тези зодии ще се къпят в пари през май

Дева
Тази неделя не разгласявайте плановете си. Ваша тайна може да стане достояние на некоректен човек. Най-добре прекарайте деня в усамотение.

Везни
Тази неделя не си правете прекалени илюзии. Сега е важно да имате реалистична представа за нещата и да действате максимално хладнокръвно.

Скорпион
Тази неделя се въздържайте от всякакви действия в личен план. Най-добре се отдайте на мързелуване с изключен телефон и компютър.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Стрелец
Тази неделя е ден за споделяне. Поделете деня, храната, впечатленията си с близък човек. Телефонен разговор с близък роднина също ще стопли душата ви. 

Козирог
Тази неделя не пристъпвайте ничии лични граници. Бъдете коректни към другите, както вие бихте искали те да са коректни към вас.

Водолей
Тази неделя се постарайте да бъдете честни със себе си и близките си. Сега може да изясните въпроси, които са ви тормозили дълго време.

Риби
Тази неделя не се обвинявайте, ако не изпълните предварително замисленото. Денят ще ви подскаже как да действате. Водете се по интуицията ви.