Не е тайна, че в зодиака има представители, които са една идея по-чувствителни от другите. Те някак си успяват да предусетят какво ще се случи, а най-често звездите им го говорят, когато сънуват.


Жените от тези зодии могат да разведат всеки мъж

Но това съвсем не означава, че останалите зодии не сънуват пророчески сънища. Вижте кои са сънищата, с които всяка зодия може да види в бъдещето.

Огнените стихии Овен, Лъв и Стрелец

Няма нужда да си спестяваме истината, всички знаем, че тези зодии често са себелюбиви. Затова не е учудващ фактът, че те винаги са в центъра на съня си и в повечето случаи са обект на обожание, особено Лъвовете. Хубавото е, че когато сънуват нещо подобно, това означава, че ги очаква голям успех. Поради тази причина е хубаво да помислят как да се възползват правилно от властта си, когато я получат и наяве. Лъвове, ако в съня ви се появи блестящ предмет, внимавайте – очаква ви златен шанс.

Земните стихии Телец, Дева и Козирог

Тези три зодии не са силни в пророкуването на бъдещето, но умеят да предусещат успехите и неуспехите си. Телците обикновено сънуват материални придобивки, когато ги очаква финансово благополучие, докато Девата винаги обвързва всичко хубаво или лошо със състоянието на дома си. Например, ако представител от тази зодия сънува, че къщата му е мръсна и необичайно разхвърляна, значи трябва да предприеме някаква промяна в живота си. Същото важи и за Козирога.

Тайната е разкрита: Най-доброто място за почивка според зодията е...

Въздушните стихии Близнаци, Везни и Водолей

Тези духовно извисени и изключително общителни представители на зодиака виждат бъдещето, сънувайки отношенията си с някого или някакво събитие, свързано с науката. Близнаците и Везните често предсказват чрез съня си дали ще се скарат с някого или пък ги очаква нова връзка. Водолеите също умеят да предусещат какво ще се случи между тях и някого от обкръжението им, но тъй като те са изключително любознателни, новите открития в науката също намират място сред пророческите им сънища.

Водните стихии Рак, Скорпион и Риби

Може би едни от най-чувствителните представители на зодиака, които са майстори в предсказването на бъдещето. При Раците пророческите сънища са свързани с екскурзиите, които те обичат не по-малко от дома си. Също така те биха могли да предусетят дали по пътя ги грози опасност и затова е добре, ако сънуват някакво пътно произшествие, да откажат заминаването.

За Скорпионите пък няма нищо по-важно от кариерата и успеха и затова тези теми често намират място в сънищата им, особено в тези, които предсказват бъдещето.

Ако представител от тази зодия сънува изпит или пък някаква изява, това означава, че наистина му предстои важно събитие. И накрая завършваме с гадателите на зодиака Рибите. Обикновено сънищата им показват дали периодът е подходящ да взимат важни и рисковани решения.

Понякога в съня си те печелят от тотото или постигат успехи в хазарта. Освен това те сънуват и деца, които им подсказват дали скоро ги очаква щастливо или нещастно събитие. Ако малчуганът в съня им е усмихнат, значи им предстои нещо хубаво, но ако плаче, то Рибите трябва да бъдат подготвени за тежък момент.