Растяща Луна в знак Овен. Вероятността стреса да доведе до главоболие е голяма, затова отделете време да разпуснете. Масаж на главата и лицето ще доставят удоволствие и ще донесат много полза.
 Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите.

Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Проследете внимателно стъпките си дотук, премислете своите привидно слаби места и скритият зад тях потенциал, който чака да го проявите. През днешният ден можете да се усетите без ясен поглед и разбиране на случващото се, притиснати до стената и с „вързани ръце”, но точно сега имате шанса да откриете резервен изход, за който не сте и подозирали.

 „Няма жертви, има само доброволци” – Дениз Лин. Ден, в който трябва да постигнете вътрешен баланс. Направете нови стъпки в стара ситуация. Да устоите там, където сте. Разширете своите граници на търпимост и разбиране. Преосмислете пътя си дотук. Помислете пред какво си затваряте очите и от какво сте заслепени? На кого сте преотстъпили силата си? Трябва да се реабилитирате най-напред в собствените си очи. Потърсете нова гледна точка към позната вече ситуация. Открийте нов подход към нея. Разпознайте и приемете трудните учители в живота си – партньори, приятели, роднини, колеги.

Бъдете гъвкави и същевременно устойчиви на изпитанията и предизвикателствата. За 7 лунен ден важи информацията от вчера. 8 лунен ден (след 12:04ч до 12:37 на другия ден) – Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. Ако сравним лунните фази, то първите седем дена са периода на какавидата, а втората фаза - период на пеперудата. Натрупаният от вас потенциал започва да придобива форма.

Всичко, което е било обмислено и направено до момента, преминава в качествено ново състояние. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността - старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни. Даденият период е винаги сложен. Колкото е по-тънко преобразованието, толкова по-неспокойно може да мине. По тези причини е желателно да се ограничите от присъствието в големи и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и верни приятели може.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и само може да се отдадете на четене на книги и теоретично усвояване на сексуални техники. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.

Бизнес – Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.