Луната е в знак Телец – Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.
Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела. От 04:24ч през целия ден Луната ще се движи на празен ход, затова нищо важно да не се предприема. Можете да вършите ежедневната си работа или да довършвате започнатото.

10-ти лунен ден до 13:53ч. Денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Семейство, създадено в това време има всички шансове да се превърне в могъщ род с предаване от поколение в поколение на традиции и реликви. Също така е много подходящ ден за сключване на брак на двойка, която иска много деца.

Полезни и ефективни са особено сега водните процедури, къпането. Ако в този ден все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. 11-ти лунен ден започва от 13:53 и продължава до 14:39ч на следващия ден.

Символ е огнения меч и короната. Ден на победата и безсмъртието. Един от най-силните енергийни дни. Свързан е с енергията Кундалини. Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Желателно е да не пипате железни предмети. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Подходящо е за начало на гладуване.

Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените.

Секс - В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Не се сдържайте. Това е времето на екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание. Сексът сега трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба. Единадесети лунен ден е за взаимна активна дейност.

Инициативата в любовта трябва да принадлежи на двамата партньори. Никаква пасивна позиция, само активни действия от двете страни. Колкото повече добър секс, толкова по-добре. През човек преминават мощни енергийни потоци и сексът позволява да се трансформират в жизнена енергия.