Известната актриса Приянка Чопра е завладяла целия свят с естествената си красота. Приянка Чопра гордо носи короната на Мис Свят. Освен това, тя беше първата индийка, която блесна на корицата на Guess Magazine. Красивата индийка има повече от 15-годишна кариера в кино индустрията.
През годините тази прекрасна 33-годишна актриса е научила много и различни съвети за красота и трикове, които без проблем споделя със своите последователи и фенове в социалните мрежи туитър и фейсбук.

Коса: Приянка е ултра-популярна в цял Боливуд с красивата си коса. Здравата коса на актрисата ѝ позволява да експериментира често и да разнообразява визията си с нови и модерни прически, които тя променя много често. Приянка полага добри грижи за косата си с горещо кокосово масло за масаж, три пъти седмично. Тя каза, че горещото кокосово масло е най-доброто лечение за косата, и то наистина помага за контролиране на всяка щета или загуба на коса.

Кожа: за кожата красивата актриса казва нещо, което всички ние знаем, но рядко използваме. Най-важно за здрава, красива и мека кожа е хидратацията.

„Хидратация, хидратация, хидратация! Винаги е необходимо да миете лицето си, преди да си легнете, или преди да излезете. Мийте го без значение с какво – достатъчно е да го наплискате със студена вода или просто да го обтриете с кубче лед.“

Приянка Чопра също така спомена, че тя често използва една домашна маска, която има само две съставки. Двете съставки са лимон и кисело мляко. 

„Аз използвам кисело мляко за косата и за кожата . Ето моята рецепта за маска за коса: смесете половин чаша кисело мляко – за хидратация, и две супени лъжици лимонов сок – за ексфолиране. Намажете тази смес върху скалпа, след това разтривайте косата надолу до върховете и обратно до корена. Нека косата почива в продължение на 30 минути. След това трябва да я измийте с шампоан. Това е!“, пише актрисата във фейсбук.

Ние наистина се надяваме да сме били полезни с тази статия статия. Не забравяйте да я споделите с приятелите и семейството си. Благодаря.