Скандалната Глория, която обича да провокира последователите си в социалните мрежи, за пореден път показа, че за нея няма табута и задръжки, пише HotZona. Сочената за едно от любимите котета на Валери Божинов, захвърли дрехите и показа сексапилното си дупе без никакви притеснения. Горещото дупе на Аенска събра куп коментари за отрицателно време.
За Глория се заговори преди две години, когато се завърна от Австрия, където няколко години е живяла със строителен предприемач. Страстта към наркотиците я плаши и тя се прибира в България. 

Името й се спряга в афери с доста представители на подземния свят. Аенска е имала връзка с Димитър Вучев-Демби. Минала и през леглото на Антон Милтенов – Клюна. Запознати с житието й разказват, че тя е била актуалното му гадже, когато са го застреляли.

Преди време Глория сподели, че се е завърнала в България заради проблеми с наркотиците. Оказва се, че това не е цялата истина. Докато е живяла с мъжа си, тя често е прескачала до България, за да се среща с Илиян Версанов, с когото освен секс са ги свързали и чувства.