Италия е една прекрасна страна с красива природа, изключително богата история и култура, както и превъзходна кухня. Рекорден брой туристи са посетили страната през 2018 година като най-голям брой от тях са били в Рим, следван от Милано, Венеция, Флоренция и Римини.

Посетители от цял свят пристигат, за да се насладят на богатата история и култура на страната, да опитат нейната кухня, да съберат тен на южните плажове или да карат ски по Италианските Алпи, да се разходят из модната столица Милано или да се повозят с гондола из каналите на Венеция. Възможностите за прекарване на незабравимо време на Ботуша са безкрайни.

И въпреки всичко изброено, много от чужденците свързват страната с няколко неща, които изключително много дразнят местните. За по-ограничените хора страната се свързва с мафията, бунга-бунга и пицариите. Показвайки го, те могат сериозно да ядосат италианците, а както знаем те са темпераментни хора и конфликтът е гарантиран.

За да не изпадате в подобни ситуации и да се насладите на безоблачно пътуване в Италия, вижте кои са 10-те неща, които на бива да казвате на италианците, когато си общувате с тях - на pochivka.blitz.bg!