Клубът, който може да бъде описан като най-горещият в света, преживя най-дивия си летен сезон до момента, заявиха негови представители пред Daily Star Online. 


Den Glade Viking в Слънчев бряг в България е заведение номер едно сред британците, които купонясват извън границите на родината си. Курортът категорично печели короната от места като Магалуф и Майорка, като място за слънце, море и секс. 

А клубът, разположен насред Слънчев бряг, преживя най-натоварената си година до момента. 

Той е известен с мотото си, призоваващо хората да се събличат чисто голи на бара, а отпускарите със сигурност не разочароват това лято. 

Горещи снимки се появиха на посетители, които се събличат, мажат с Ю Ви боя един друг и се награбват на дансинга. 

Говорител на Den Glade Viking каза пред Daily Star Online: 2019 година бе най-откачената година за клуба спрямо миналите години.Над 20 000 души участваха в събитията Takeover Events в Слънчев бряг и клубът се тресеше чак до ранните часове на всяка сутрин. 

С оглед на това, че тази година бе много добра, по-специално с големия брой британци и ирландци, дошли в Слънчев бряг, очакваме с голямо нетърпение да видим какво ще се случи през 2020, ще вдигнем още нагоре нивото. 

Най-откаченото нещо се случи в края на юли, когато купонът излезе извън контрол". "Клубът и барът ни отвън не затвориха цели 48 часа подред. Обикновено затваряме около 7-8 часа сутринта.

Но тези две нощи през юли бяха тотално откачени, като имахме хора, които продължаваха да пият и да купонясват до 9-10 часа през деня.След това и в 10 и през останалата част на деня бяхме посетени от организирани групи от туристически агенции, буквално не затворихме нито за секунда нашите врати цели 48 часа.В 12-е години, откакто работим в Слънчев бряг, такова нещо никога не сме виждали. Имаше твърде много хора, които пият до сутринта и след това твърде много, които чакаха да започнат да пият отрано сутринта, за да можем да затворим", каза още представителят.  

Клубът е известен с това, че окуражава своите посетители да се събличат чисто голи на бара и тази година не бе изключение. "Окуражаваме го и гостите го харесват. Когато хората са на почивка, те искат да се отпуснат и да правят неща, които дори и не могат да си помислят у дома", казва още представителят. 

Превод и редакция: БЛИЦ