Много са дестинациите, подходящи за двойки, които обичат да експериментират. Мнозина си резервират почивки с извратени интимни удоволствия, за да съживят сексуалния си живот.

Един такъв курорт неизменно се появява във всички класации за секс дестинации. В pochivka.blitz.bg вече сме ви разказвали подробно за него. Нарича се „Хедонизъм II“ и е рай за суингъри, любители на БДСМ или просто хора, които имат нужда от нещо ново в сексуално отношение.

Мотото му е „Бъдете извратени за седмица“. Магнит за нудисти, суингъри и плажуващи, които търсят релаксираща тропическа почивка без някой да ги съди за каквото и да било – това е един от най-старите и популярни ол инклузив курорти.

Пандемията от коронавирус обаче не подмина и това екзотично място. То беше принудено да затвори на 21 март.

На 1 юли курортът отвори отново, когато вече нищо не беше както преди – социалната дистанция и носенето на маски вече се бяха превърнали в норма.

Как, обаче, работят правилата за безопасност и ограничаване на зарази на място, където хората ходят за случаен секс с непознати, играят разкрепостени игри и често забавленията им прерастват в оргии - вижте на pochivka.blitz.bg!