Екип от пътуващи експерти от Великобритания разкри истинската разлика между първа, бизнес, премиум и икономична класа в самолетите на Lufthansa. това пише The Sun.

Първият участник купил билет първа класа за около 7 хиляди паунда. Той отбелязал отличната храна и невероятната селекция от вина. Най-много се впечатлил от от стола с възможност за напълно индивидуални настройки. След кацането на самолета експертът бил сред първите, които отишли до летището и успели да преминат митнически контрол и да получат багаж за почти минута.

Вторият експерт си купил билет бизнес клас на стойност 5 хиляди паунда. Персоналът бил внимателен и любезен, предоставените слушалки добре изолирали шума, а мъжът харесал прозореца в тоалетната. Всичко това обаче не попречило на внезапното прекъсване на интернет по средата на полета.

Третият британец пътувал с премиум икономи класа на стойност около 460 паунда. Той бил доволен от големия екран с индивидуално забавление и две бутилки вода на фотьойла. Също така на всички пътници от този клас били дадени чорапи, маска за сън, четка за зъби и паста. Човекът отбелязва, че храната е "най-обикновена", а тоалетната е най-малката от всички, които е виждал в самолети до момента.

Последният експерт взел билети в икономична класа. Било "доста удобно" да седи на столовете в този клас, но тоалетната, която била разположена в самото "мазе" на самолета, наистина успяла да изненада човека.

"Сервираха бавно. Основното ястие беше някак воднисто. Сурово пилешко месо и ризони паста. Годни за консумация, но нищо повече", каза експертът, който останал недоволен от храната.

Превод: БЛИЦ