Автобусна компания изоставила пътниците си посред нощ. Това се е случило преди десетина дни в Пловдив, когато група българи пътували от Истанбул, прибирайки се от екскурзия в Египет.

Хубави изживявания с познати и приятели в Египет, срещи с близки и роднини. Разкошни спомени. Но идва време за прибиране в България. Сънародниците ни кацат в Истанбул и оттам трябва да се приберат с автобус до София през Пловдив. И кошмарите започват. 

Първо българската група е разигравана да се прекачва няколко пъти от един автобус в друг. След това от Истанбул до Пловдив нямат нито една почивка, а шофьорът кара нервно и бързо, за да навакса време.

Час след полунощ автобусът пристига в Пловдив и оставя пътниците там. За да чакат друг автобус до София. Такъв обаче така и не пристига. Един от пътниците получава обаждане от шофьора на автобуса, който трябва да ги прибере в София, че вече влиза в Пловдив.

След злополучното прибиране двама от пътниците многократно търсят контакт с представител на автобусната фирма, но среща им е отказвана. Решават да потърсят правата си и в офис, откъдето са получили билетите си.

Пострадалите пътници ще подадат жалба в Държавната автомобилна администрация. Не изключват и да съдят автобусната фирма, предаде Иван Иванов.