Пътуванията станаха начин на живот. Няма човек, който да не мечтае да посети красиви и вълнуващи дестинации. Кои обаче са най-привлекателните хотели в света?

Едно от челните места в списъка на най-интересните места за отсядане се нарежда Soneva Jani на Малдиви. Този хотел е обграден от девствени плажове, тропическа зеленина и дава на посетителите си възможност да се любуват на 360° гледка към Индийския океан.

Разполага с 21 водни и 1 плажна вили и дава неповторимо усещане за лукс, свобода, изящество, превръщайки се в абсолютна наслада за сетивата. Намира се на остров Медхуфару, а името му е вдъхновено от дума, която означава мъдрост.

Сред най-интересните места, които да посетите е Belmond Hotel Caruso в Италия - страната на разнообразните вкусове, хубавото вино, красивите сгради и историческите забележителности. Belmond Hotel Caruso е изключително място за екскурзия или почивка.

Съчетава усещане за лукс и средновековна история. Сградата е бивш дворец в Равело, с изглед към скалите на крайбрежието на Амалфи и Средиземно море, с множество стенописи, каменни сводове, красиви гледки. Привлича много известни личности, сред които филмови звезди, политици, хора на изкуството.

В САЩ също могат да се открият невероятни места. Хотел Palms е един от най-хубавите в Лас Вегас, превърнал се в любимо място на някои от най-популярните холивудски звезди.

Предлага всичко необходимо за хората, които мечтаят да посетят града на греха – от красива архитектура до множество възможности за забавления.

Дизайнът му включва стъклен асансьор, въртящи се легла и спа центрове.

Ако се чудите как може да си позволите почивка на някое от тези зашеметяващи места, може да се включите в новата промоционална кампания от програмата за лоялни клиенти на Българския спортен тотализатор - „Празнични печалби с ТОТО КЛУБ“. В нея късметлиите имат шанс да грабнат 20 ваучера за почивка в страната и чужбина, всеки на стойност 2 000 лева.

При направен залог в някоя от числовите игри или закупен талон от моментните лотарийни игри на БСТ на стойност равна или по-голяма от 1 лев, участниците ще получават правото да натрупват в потребителския си профил по 1 бонус точка за всеки 1 лев покупка. Събрани 20 бонус точки ще дават 1 шанс за участие в играта за спечелване на допълнителни печалби. Не забравяйте, че точно те могат да ви отведат на почивка в някои от най-хубавите хотели в света.