Днес, 1 юни, движението в тунел "Кочериново" на АМ "Струма", при 82-ри км, ще е се осъществява поетапно и в една лента.

Причината е извършване на краткотрайни ремонтни дейности. От 8 ч. до 13 ч. в една лента ще е преминаването в тръбата за Кулата, а от 13 ч. до 17 ч. - в тръбата за София.

От 9:30 ч. до 17 ч., движението в посока София на тунел "Люлин" на АМ "Струма" също ще е в една лента за ремонтни работи по пътната настилка. Ограничено ще е преминаването по изпреварващата лента, а трафикът ще е в активната.

От АПИ предупреждават шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената сигнализация.

Пътната агенция съобщава още, че до 19 ч. днес ще е ограничено движението по аварийната и активната лента при км 348 на АМ "Тракия" в посока Бургас поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Трафикът преминава по изпреварващата лента. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.