Ако предпочитате да лежите на плажа, да пиете коктейли, да играете голф и да плувате с акули и китове, пред това да работите в офис, имате късмет – можете да вършите всичко това в Канкун, Мексико, и то срещу заплащане, пише profit.bg.

Това е най-големият и най-красив международен туристически курорт в страната. Плажовете са покрити с бял пясък, водата е искрящо синя и чиста, а районът изобилства от луксозни курорти, места за забавления, археологически останки от пирамиди и музеи на открито.

Cancun.com търси нов CEO (главен изпълнителен директор), който да прекара половин година в откриване и изследване на региона, докато споделя опита си със света чрез публикации в блогове, видеоклипове и социални медии.

Избраният кандидат ще получава 10 000 долара месечно, ще има ВИП достъп до клубове и различни дейности, както и нулеви разходи за живот: той ще живее безплатно в най-добрите хотели и курорти в района.

Според Чад Мейерсън, генерален мениджър на Cancun.com, новият главен изпълнителен директор ще бъде "лицето на Канкун".

Идеалният кандидат трябва да има забавно и любезно поведение, да е факир в социалните медии и да може да се похвали с работа с високо качество. Но не е необходим формален опит.

За да кандидатстват за тази мечтана работа, хората трябва да създадат видеоклип от една минута, описващ защо те трябва да бъдат назначени на позицията.

Документите трябва да се подадат преди 17 декември. Кандидатите трябва да са навършили 18 години, да имат валиден паспорт и да са на разположение в Канкун от март до август 2018 г., без прекъсване.

Изборът на идеалния кандидат за позицията ще отнеме известно време. Топ 100 кандидатите ще бъдат уведомени през декември и ще им бъде възложена нова задача.

След това изборът ще се свие до 50 души на 4 януари, а след това до пет - на 17 януари.

Тези петима щастливци ще пътуват до Канкун за последната фаза от процеса по подбор, а изборът на компанията ще бъде обявен на 31 януари.