Уникално видео показа красотата на хилядолетния Несебър – един от най-старите градове в България, съобщава "Флагман".А когато добавим, че градът се намира край морето, то няма как да не ни се прииска да бъдем там точно днес, Голяма Богородица, когато градът отбелязва своя празник.

Тази вечер жителите и гостите на града ги очаква концерт на БТР и „Тангра”, и Тримата тенори, а малко преди полунощ ще бъде прожектирано и уникалното 3D мапинг шоу.

Това прекрасно видео ще ни покаже Несебър от въздуха, а красива българска мома в традиционна носия ще ни разходи из най-посещаваните места в града.

Ще можем да обиколим с нея целия град и да му се полюбуваме от птичи поглед. За да се уверим още веднъж, че това е едно от най-добрите места за почивка и разходка по родното Черноморие.

Това лято градът на ЮНЕСКО отново се напълни с хора и вече кипи от живот.

Вижте това страхотно видео и се насладете на Несебър. Автор на кадрите е местният фотограф Димитър Христов, а красивото момиче в народна носия, което показва прелестите на града - съгражданката му Сиана Нунчева.Видео: Димитър ХРИСТОВ