От 1 октомври 2018 година стартира новият сайт от групата на БЛИЦ - pochivka.blitz.bg
Това се случва, след като в рамките само на една година успешно тръгнаха и се развиват три други нови проекта на БЛИЦ: zdrave.to,  jenata.blitz.bg и auto.blitz.bg.

В pochivka.blitz.bg всеки, който обича да пътува ще открие нови маршрути за пътешествия, актуална информация за популярни или екзотични дестинации за плаж, ски и спа, конкретни оферти за изгодни ваканции и воаяжи с автобус, самолет и по море.

Днес ви предлагаме една подборка от оферти за полети на невероятно достъпни цени през есенните месеци до топли дестинации в Европа и Средиземноморието.
  
На баснословно ниски цени ще се радват феновете на авиотуризма през идните два месеца. Сред топлите дестинации с прилично време в есенния сезон се отличава Испания, чиито летища се обслужват от всички бюджетни линии от София.
 
Барселона, мечтата на всеки турист, е достъпна за смешно малка сума, а билетът за андалусийската перла Малага е дори още по-евтин.
 
За колко пари можете да прелетите до града на Гауди и до още много от най-красивите места в Европа четете на pochivka.blitz.bg!