След първия локдаун през пролетта заради Covid-19 много хора нямаха търпение отново да хванат пътя. Въпреки че от много места, включително и от pochivka.blitz.bg, предупреждаваха, че почивката, летенето и престоят в хотелите няма да изглеждат като от времето предипандемията, доста хора останата неприятно изненадани.

Сред тях е и авторка за престижно бизнес издание, която е трябвало 6 месеца да си седи вкъщи, въпреки че била свикнала непрестанно да обикаля света.

„Докато бях лишена от междунанродните полети, осъзнах колко много ми липсва луксът в бизнес класа. Когато можех да летя отново през октомври, нямах търпение да се поглезя малко по време на 9-часов полет в бизнес класа от „Далас-Форт Уърт“ до лондонското летище „Хийтроу“, пише тя за преживяното.

Последвало, обаче, неочаквано изживяване. Нещата толкова променили, че авторката стигнала до извода, че допълнително похарчените пари за лусозното пътуване изобщо не са си стрували и никога повече не би ги дала за това. Вижте какво ѝ се е случило на борда и какво я е накарало да стигне до това заключение - на pochivka.blitz.bg!