Всеки чака с нетърпение да дойде почивката, за да може най-накрая да се отпусне, да релаксира и да се отдалечи от ежедневния стрес. Но понякога и самата ваканция може да бъде стресираща – препускането от едно място на друго и попиване на огромно количество история и култура може да бъде изтощително.

Има, обаче, възможност да се съчетаят нещата по правилен начин. Редуването на разглеждане на забележителности с разнообразие от релаксиращи уелнес дейности е чудесен начин да се насладите на избраната от вас дестинация и да имате време за презареждане.

Представете си – да изследвате древните чудеса на Пелопонес един ден, а на другия да се отдадете на първокласно СПА изживяване. Да се се включите в йога практика по изгрев преди да поемете по Пътя на Инките. Или да се подмладите в японски минерален извор, а след това да посетите Храма Кинкаку-джи.

Показваме ви 7 места, където можете да комбинирате уелнес почивката с разглеждане на уникални културни забележителности, а накрая ще си тръгнете отпочинали, презаредени и обогатени - вижте ги на pochivka.blitz.bg!