Шон Уайт и Нина Добрев са заедно от март 2020 г., но разкриха официално връзката си през май същата година. Оттогава влюбените се опитват да прекарат всяка възможна минута заедно и по всичко личи, че връзката им става все по-сериозна, съобщават от lifestyle.bg


Все по-често в профила на двамата се появяват техни общи снимки. Наскоро Нина се похвали на милионните си фенове в своя Instagram профил, че прекарва повече от страхотно зимната си ваканция в компанията на най-близките ѝ хора и...животни. По точно с гаджето ѝ Шон и с кучето ѝ Маверик.

И докато малко преди рождения ден на Нина Добрев (9 януари), двамата с Шон решиха да се усамотят, сега влюбените гълъбчета избраха да прекарат малко време и със семействата си.

Зимните приключения не свършват, но този път към Нина и Шон се присъединяват родителите ѝ - Камен и Михаела Добреви, както и някои техни приятели. За тази семейна ваканция разбираме отново от профила на актрисата в Instagram, която сподели някои от най-приятните моменти от почивката им.

Виждаме я влюбено да целува Шон на снега, докато двамата държат сноубордите си, както и да се гушкат влюбено в леглото. Нина не пропусна да покаже колко близки са с майка ѝ и как двете разпускат в джакузито след изморителен ден на каране. Личи, че всички са повече от доволни от семейната ваканция, а на нас ни се струва, че връзката между Шон и Нина се задълбочава и нещата стават все по-сериозни.

Както пишат и много от феновете ѝ в коментарите под кадрите, очакваме съвсем скоро двамата да обявят годежа си, защото е въпрос на време.ШонУайт е състезател по сноуборд и ски, който участва в квалификациите за Олимпийските игри Toyota U.S. GrandPrix. През октомври 35-годишният спортист съобщи, че това ще са последните Олимпийски игри, на които участва.

По същото време Нина Добрев обяви, че започва работа по дебюта си като режисьор с филма TheOne. И двамата предприеха сериозна крачка по отношение на кариерите си. Може би е време и за следващата важна стъпка в живота им - сватба и деца.