Всеки си мечтае за нещо и се надява то да се случи рано или късно. Това е един интересен ритуал за сбъдване на желания, който може да опитате, ако разбира се вярвате в това.
Напишете на лист хартия своето желание. То трябва да има характер на твърдение. Например: "Аз съм здрава! Очакват ме само добро!" След това поставете листът на масата, а върху него сложете чаша пълна с вода. потъркайте дланите си една в друга и си представете, че енергията е между тях.

След това разделете дланите си и обгърнете чашата, но без да я докосвате. Повторете желанието си още няколко пъти, най-добре на глас, като го казвате осъзнато, с убеждението, че думите ви водят към изпълнението и си представяйте как то се изпълнява. Правете тази процедура два пъти - сутрин, след ставане и вечерта. Повярвайте: Желанието ви непременно ще се изпълни! Не бива, обаче, в него да присъства частичката "Не".

Желанието ви трябва да е ясно формулирано и най-вече жизнеутвърдаващо. Такива, които желаят зло другиму, само ще ви навредят. Ако искате да постигнете няколко цели, направете всичко по ред - днес едно желание, утре друго. Т.е. на едно желание - една чаша вода. Ако желанието ви е свързано със здравето, водата в чашата придобива целебни свойства. Но само за вас.  Когато направите ритуала, задължително изпийте водата! Бавно, мислейки за желанието, чувствайки вкуса на водата.

Източник: Actualno.com