Станислава Армутлиева, по-известна и като Саня, е български продуцент и управител на музикална компания „Вирджиния Рекърдс“ от 1991 година. Станислава Армутлиева е и председател на Управителния съвет на Българската асоциация на музикалните продуценти.Завършила е актьорско майсторство във ВИТИЗ. Няма музикално образование. Наскоро нейната дъщеря Алма направи голям пробив на музикалната сцена. Наш репортер реши да си поговори със Саня и да разбере какви новости около нея има.
 

- Дъщеря ви Алма предизвика небивал успех с появата си на музикалната сцена. Предполагам това ви кара да се чувствате още по-горда майка?

- Честно казано Алма изненада всички ни. Винаги ми е правило впечатление особеното й отношение към музиката, емоцията, която създава, когато свири на пиано, после на китара, пеенето й, което леко влачи думите и е някак омайно, но такъв успех за начало не съм очаквала. Всъщност в музикалния бизнес ние най-често не очакваме, а се надяваме. Не мога да кажа, че усещането е гордост, защото не съм наблюдател, а съм участник и инициатор на всичко, което й се случва. Нащрек съм и нямам време да се унасям от гордост.

Четете на show.blitz.bg цялото интервю със Саня Армутлиева, където разкрива доста пикантни неща от своята работа.